fbpx

STUDENTFLEX, HOE WIJ JOU HELPEN...

Waar is de pagina met vacatures?

Die hebben we niet! Hoe vind ik dan werk via jullie? We leren je kennen, goed kennen. Wie je bent, wat je kan en wat je wil. We kennen onze opdrachtgevers, we weten wie ze zoeken. En dan is het een kwestie van de beste kandidaat in contact brengen met de meest geschikte organisatie.
Er zijn vier stappen die je brengen waar je wezen moet.

Een baan die bij jou past
Studentflex is een uitzendbureau zonder een site vol vacatures. Een goed gesprek brengt aan het licht waar jij tot je recht komt en welke opdrachtgever op jou zit te wachten.

Uber kiest op grote schaal voor flex

Na de wereldwijde doorbraak zocht Uber ook in Amsterdam flexibele medewerkers. Mensen die net als het bedrijf zelf snel en innovatief zijn. Het gaat structureel om 25 tot 30 fte. Uber zocht met nadruk een partner voor de lange termijn die de kwaliteit van de match voorop stelt.

Lees meer

Events

Alle events

Ciphix bouwt dé digitale workforce

Ciphix is een Rotterdamse IT-startup die zich focust op het optimaliseren van processen door middel van software robots. Ciphix bouwt een echte digitale workforce voor haar klanten. De markt waarin zij zich bevinden, is in rap tempo aan het ontwikkelen. Steeds meer bedrijven zien in dat repetitieve, saaie en langdurige processen niet door hun werknemers moeten worden uitgevoerd, maar dat robots di

Lees meer

Eerst volgende event

U zoekt talent?

Studentflex is kritisch, verbindend en ondernemend. Dat wil zeggen dat we actief onderzoeken wat de cultuur is bij je organisatie, wat de mogelijkheden zijn voor onze kandidaten, wat de werkelijke vraag is. Pas je bij ons – dat willen we weten. Is het antwoord ja, dan gaan we ervoor. En voor langer dan vandaag. We beginnen kortom met een goed gesprek. Daarna krijg je de kandidaten die je zoekt.

Lees meer!

Hoogopgeleid, flexibel, actiegericht.

Wie op zoek is naar nieuw talent, komt naar Studentflex

Een (bij)baan die uitdaagt

Een goed salaris

Stevig en inspirerend netwerk

inschrijven

Dit vinden ze van ons

Heb je vragen?
Maurits staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Maurits ter Poorten

Commercieel Manager / Co-Founder bij Studentflex

mauritsterpoorten@studentflex.nl

06-42712294

Mail Maurits