Source

Cultural fit: 85% (6 van de 7 kandidaten) aanname ratio in de eerste 6 maanden

Matchen op vaardigheden én cultuur

Over Source

Source helpt bij het oplossen van het wereldvoedselprobleem door met kunstmatige intelligentie (A.I.) slimme oplossingen te bouwen, bijvoorbeeld in kassen. Daardoor maakt Source het voor kaseigenaren mogelijk veel efficiënter om te gaan met grondstoffen, waardoor er minder resources nodig zijn om meer oogst te realiseren

Aanpak Studentflex

Source heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt en heeft de ambitie om internationaal op te schalen. Dat brengt operationele uitdagingen met zich mee, met name op gebied van de onboarding van nieuwe klanten. Op dat gebied zoekt Source versterking met slimme, hands-on werkstudenten.

Studentflex is gevraagd om geschikte kandidaten te vinden die voldoen aan twee belangrijke criteria:

  1. ‘Fit’ met de bedrijfscultuur.

  2. Diversiteit in de profielen van werkstudenten.

De bedrijfscultuur van Source is een belangrijke factor van het behaalde succes. Werkstudenten moeten het werk operationeel goed uitvoeren en er moet ook een klik zijn met de waarden van de organisatie. In onze benadering hebben we de persoonlijkheid en waarden van potentiële kandidaten gematcht met de bedrijfscultuur van Source.

De community van Studentflex bestaat uit studenten met diverse achtergronden. Variërend van alfa, bèta of gamma studies, verschillende (culturele) achtergronden en afkomstig uit zowel Nederland als andere landen. Dat geeft ons de mogelijkheid om een verscheidenheid aan relevante kandidaten te selecteren.

Impact 

Mede dankzij de diverse (internationale) community van Studentflex, zijn wij erin geslaagd om Source te helpen met het vinden van toptalent voor hun organisatie. Specifiek geven we internationale studenten de mogelijkheid om werken in Nederland te verkennen en daarmee Source verder te laten groeien.

Geïnteresseerd om meer te leren? Neem contact met ons op via: info@studentflex.nl