Uber Eats

Perfecte match: Structurele aanwas van talent dat groeit van flexibel contract naar vast contract

Commercieel talent om te blijven groeien

Over Uber Eats

Uber Eats is sinds 2017 actief in Nederland als online bestel- en bezorgplatform. Door het juiste samenspel tussen restaurants, koeriers en consumenten is Uber Eats inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste maaltijdbezorgers in Nederland. Met als doel om marktleider te worden.

Aanpak Studentflex

Om deze ambitie te realiseren is Uber Eats op zoek naar ondernemend en gemotiveerd, commercieel talent. Focus ligt daarbij op sales agents, die verantwoordelijk zijn voor het binnenhalen van nieuwe restaurants.

Sales agents spelen een centrale rol in het verloop van de gehele salescyclus. Dat vraagt om veel verantwoordelijkheden, waardoor de functie niet door iedereen kan worden vervuld. Slechts een kleine groep kandidaten met een zeer specifiek profiel komt in aanmerking om als sales agent aan de slag te gaan. Het gaat daarbij om Nederlandse business studenten met een commerciële mindset die fulltime beschikbaar zijn.

Deze uitdaging past perfect bij de denk- en werkwijze van Studentflex. Dankzij onze aanpak hebben we diepgaande kennis van de kandidaten in onze community. Zodat we precies de kandidaten met de juiste skills en mindset kunnen vinden.

Impact

Door de persoonlijke betrokkenheid is Studentflex zeer goed op de hoogte van het talent en de mogelijkheden in de community. Binnen deze uitdaging is direct duidelijk welke commerciële talenten we uit onze community moeten benaderen. Met als resultaat de succesvolle plaatsing van studenten. Naast bijdragen aan de groei van Uber Eats geven we studenten de mogelijkheid om hun sales talent te ontwikkelen. En daarmee hun carrière te versnellen.

Geïnteresseerd om meer te leren? Neem contact met ons op via: info@studentflex.nl