Ik zoek talent

Van uitzendkracht naar de perfecte medewerker.

In één keer de juiste kandidaat met talent om door te groeien in jouw organisatie. Kan dat? Ja! Ontdek onze unieke aanpak.

Opdrachtgever worden

Onze werkwijze – mensen 1-op-1 leren kennen – is intensief. Dat kost tijd en betaalt zich uit in waardevolle matches op de lange termijn. Studenten worden door ons begeleid en ontpoppen zich tot young professionals in jouw organisatie. Zo krijg jij de perfecte medewerker.

Zo werf en behoud je talent.

Bij ons krijg je kwaliteit. We bieden een traject aan waarbij studenten hun talenten binnen jouw organisatie ontwikkelen. Door onze hoge score op cultural fit blijven ze ook. Ze ontpoppen zich tot young professionals en bouwen mee aan de groei van jouw organisatie.

1

Kennismaken

Om de beste match te vinden willen we weten wat je écht zoekt. We onderzoeken je organisatiecultuur, de mogelijkheden voor onze kandidaten en je wensen en behoeftes. Pas je bij ons, en wij bij jou – dat willen we weten. Is het antwoord ja, dan gaan we ervoor. En voor langer dan vandaag.

2

Advies

We weten waar de beste kandidaten naar zoeken in een bijbaan. Die kennis delen we met onze opdrachtgevers, zo formuleer je de opdracht op de best mogelijke manier.

3

Verbinden

Een lijst met vijf mogelijke kandidaten voor de vacature? Nee. Bij Studentflex krijg je direct de persoon die je zoekt. Dat beloven we.

4

Strategisch klankbord

Maak gebruik van onze kennis en krijg advies over HR-oplossingen waarvan wij ervaren hebben dat het werkt. We sparren graag met opdrachtgevers over alle HR-vraagstukken.

5

Begeleiden

We begeleiden onze kandidaten bij het vinden van de perfecte bijbaan. Zo krijg je medewerkers die weten wat ze willen en kunnen.

6

Selecteren

Selecteren werkt bij ons twee kanten op. Wie gedijt waar? We koppelen op basis van intrinsieke motivatie en cultural fit. Daardoor zijn onze matches in één keer raak.

Op zoek naar talent? Meld je hier aan.

Opdrachtgever worden

Opdrachtgevers

Bedrijven die geloven in echte gesprekken met echte mensen.

Meest gestelde vragen

Check hieronder de FAQ. Niet gevonden wat je zocht? Bel of mail ons. We helpen je graag verder.

Hoe lang werkt een kandidaat gemiddeld?

Als wij naar onze gehele uitgezonden community kijken, dan werkt een kandidaat gemiddeld 14 maanden voor ons.

Hoeveel uur werkt een kandidaat gemiddeld bij jullie opdrachtgevers?

Onze kandidaten werken tussen de 16 en 40 uur per week bij onze opdrachtgevers. Als wij naar de gehele community kijken dan werken zijn gemiddeld 24 uur per week.

Wat maakt jullie onderscheidend?

In de ideale wereld zoek je bij sollicitanten de juiste balans tussen competenties en karaktereigenschappen. Op dat laatste loopt het in de praktijk vaak stuk.

Daarom werken o.a. Adyen, UBER, Bloomon, New10 en Zivver met ons samen. Bij Studentflex geloven we in matches op basis van intrinsieke motivatie. Wij leren onze kandidaten eerst kennen. Zo ontdekken we de échte drijfveren, ambitie en motivatie.

Bij Studentflex krijg je direct de juiste kandidaat, geen uitgebreide lijsten met potentiële kandidaten. Zo bespaar je tijd en bovendien is de gemiddelde uitzending bij Studentflex 14 maanden.

Onze merken

Onderdeel van Talent Sourcing Partner

Lees meer