fbpx

Ik zoek talent

Ambitieuze, slimme mensen. Talenten die aan het begin van hun carrière staan. Die uitdaging zoeken. Alles willen aanpakken, zolang ze maar aangesproken worden op wat ze kunnen en weten. De gedroomde kandidaten voor tijdelijke banen vind je bij Studentflex.

En omdat we verstand hebben van talent vinden en aan je binden, kun je ook van die kennis gebruikmaken. We sparren graag met opdrachtgevers over alle vraagstukken op het gebied van HR. Zo krijg je advies over alles waarvan wij weten dat het werkt.

Daarom Studentflex

Studentflex is kritisch, verbindend en ondernemend. Dat wil zeggen dat we actief onderzoeken wat de cultuur is bij je organisatie, wat de mogelijkheden zijn voor onze kandidaten, wat de werkelijke vraag is.

Pas je bij ons – dat willen we weten. Is het antwoord ja, dan gaan we ervoor. En voor langer dan vandaag. We beginnen kortom met een goed gesprek. Daarna krijg je de kandidaten die je zoekt.

Ervaren kandidaten nodig?

Op zoek naar talent mét werkervaring, dan helpen we je verder via de High Potential Academy, hét talentontwikkelingsbureau van Nederland.

Kandidaten voor je flexibele schil nodig? Neem contact op

Heb je vragen?
Maurits staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Maurits ter Poorten

Commercieel Manager / Co-Founder bij Studentflex

mauritsterpoorten@studentflex.nl

06-42712294

Mail Maurits