fbpx

Dit vinden ze van ons

En dat vinden wij leuk.

"After several friends recommended it, I signed up for Studentflex with no clear expectations. All I knew was that I wanted a part-time student job which was more meaningful than working at a bar or restaurant. Something that could aid in my professional development and potentially even improve my CV. Before attending my firs interview, I still had some doubts, as I was unsure about what I wanted to do in the future and what my place would look like in a company. However, Studentflex invested a great deal of time and effort into getting to know me and finding a job that suits my personal strengths and interests. Today, I am working for one of the fastest-growing companies in the FinTech industry and a Dutch unicorn: Adyen. I am very thankful for getting this opportunity and would strongly recommend Studentflex to anyone who is ready to take on a new challenge."

Kira Berge | Mechanical Master - Adyen

Dankzij Studentflex heb ik een baan gevonden waarmee ik mijzelf echt kan ontwikkelen. Ik voeg waarde toe aan mijn team, leer elke dag weer nieuwe dingen en doe interessante werkervaring op. Daarnaast staat deze baan ook goed op mijn cv, wat natuurlijk niet geheel onbelangrijk is!"

Chaim Boer | Content Beheer - BVA Auctions

"Ik was net klaar met mijn bachelor Economics & Business Economics toen ik mij aanmeldde voor Studentflex. Ik wist niet goed wat ik wilde, maar dankzij een intakegesprek en persoonlijk contact hebben ze een leuke werkplek voor mij gevonden waar ik veel leer en goed in het team pas!"

Dennis Yeung | Bouw & Ontwikkeling afdeling Finance - Ballast Nedam

"Mijn naam is Christiaan en ik ben bezig met mijn Master Business Administration aan de VU. Naast mijn studie was ik op zoek naar een uitdagende baan waar ik mij verder kon ontwikkelen. Via Studentflex ben ik terecht gekomen bij Uber, een serieuze baan waar ik volop de kansen krijg om mijzelf te ontwikkelen. Deze uitdaging bij een van de bekendste bedrijven ter wereld is een unieke kans waar ik erg blij mee ben. De verantwoordelijkheden die ik hier krijg zijn super interessant en ik leer er erg veel van. Dankzij de goede begeleiding van Studentflex en Uber geniet ik van elke werkdag."

Christiaan Pleijsier | Rider Support - UBER

"Nadat ik me had ingeschreven bij Studentflex, werd ik binnen 2 dagen al gebeld over een baan bij Uber. Ik kon gelijk op gesprek komen en de week erna al aan de slag! Dit was voor mij de ideale manier om snel en flexibel aan het werk te gaan. Binnen Uber heb ik binnen korte tijd veel geleerd en ik vind het leuk om een groot techbedrijf van binnenuit te leren kennen."

Marloes de Koning | Account Management - Uber Eats

"Een jaar geleden ben ik via een goede vriendin in aanraking gekomen met Studentflex. Ik had na het afronden van mijn bachelor een tussen jaar waarin ik graag iets nuttigs wilde doen. Ik zocht naar een studentenbaan die bij mij paste, een studentenbaan waar ik mezelf verder kon ontwikkelen en die perfect aansloot op mijn studie. Studentflex heeft hierin voor mij de perfecte match gevonden. Zij hebben mij gekoppeld aan ABN AMRO Asset Based Finance waar ik nu werkstudent ben op de marketing afdeling. Bij deze baan leer ik elke dag de greepjes van het vak en krijg ik enorm veel vrijheid. Ik heb het er extreem naar mijn zin."

Josepine van der Erve | Marketing - ABN Amro Asset Based Finance

"Via social media ben ik in aanraking gekomen met Studentflex. Studentflex heeft mij geholpen aan een onwijs leuke bijbaan die in het verlengde ligt van mijn studie Bio-Farmaceutische Wetenschappen. Ik heb de afgelopen maanden als ontzettend leerzaam ervaren. Door Studentflex heb ik de mogelijkheid gekregen om een kijkje te nemen in het bedrijfsleven van de Over The Counter geneesmiddelen-branche en dat was hartstikke leuk. Deze bijbaan bij een Consumer Health Care bedrijf was een echte uitdaging waar ik met heel veel plezier op terugkijk!"

Goedele Claessens | New Product Development Assistent - Serrix

"Toen ik tijdens mijn master een bijbaantje zocht, kwam ik terecht bij StudentFlex. Of ik bij een Tech Start-up wilde werken want het bedrijf paste goed bij mij. Na enige twijfel van mijn kant en overredingskracht vanuit StudentFlex ben ik toch op gesprek gegaan. Nooit had ik gedacht dat zij mij in contact brachten met mijn toekomstige werkgever, vanaf moment één voelde ik me thuis!"

Ynske van Vliet | Sales Support - Adyen

Heb je vragen?
Jaco staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Jaco Breunisse

Back-Office Manager bij Studentflex

jacobreunisse@studentflex.nl

06-45256785

Mail Jaco