fbpx

Dit vinden ze van ons

En dat vinden wij leuk.

"4.5 jaar geleden ben ik van Egypte naar Utrecht verhuisd om geschiedenis en internationale betrekkingen te studeren. Het was een toeval dat ik Studentflex tegenkwam aangezien ik het voorbij zag komen op een Facebookgroep voor internationale studenten in Utrecht. Ik had zoiets van "laat ik iets nieuws proberen!", aangezien mijn ervaringen uit het verleden vooral in de publieke sector en de academische wereld lagen. Ik vond het contact met Studentflex erg fijn omdat het erg persoonlijk was en het echt ging om het leren kennen van de kandidaat in plaats van veel papierwerk. Momenteel werk ik parttime als customer service medewerker en als operations agent bij bloomon. Ik zorg voor de feedback en opmerkingen van klanten via verschillende kanalen zoals social media en ik beheer de berichten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de leveringen en de logistiek. Ik vind het erg leuk om bij bloomon te werken vanwege de fantastische collega's, de cultuur en de sfeer. Je hebt echt het gevoel dat je deel uitmaakt van een team en het gaat meer om kwaliteit dan om kwantiteit. Je krijgt de hulp en de feedback die je nodig hebt en het team van de klantenservice wordt altijd bij de vergaderingen betrokken. Ook wordt onze feedback altijd gewaardeerd. Deze baan heeft mijn interesse in logistiek en operations aangewakkerd, laat me zien hoe een bedrijf echt werkt en heeft me geholpen om uit mijn comfortzone te treden.”

Jerome Bekis | Customer service en operations agent bij bloomon

"Ik was op zoek naar een bijbaan naast mijn master en zag een post op Facebook voorbij komen van één van de flexers, Sterre. Zij bracht me in contact met Studentflex en al snel had ik een gesprek met Laura. Met haar had ik een leuk gesprek over welke richting ik op wilde: een marketingbaan waar ik echt iets zou kunnen leren. Ik was enorm positief verrast door de communicatie: Laura belde me de dag voor m’n gesprek met Sightful, gelijk erna en ik kreeg een klein cadeautje voordat ik begon. Ik vond dit allemaal heel attent en persoonlijk en daarom raad ik andere mensen Studentflex ook altijd aan. Momenteel doe ik deels Customer Service en deels marketing bij Sightful. Ik vind dit de perfecte mix aangezien ik bij customer service data krijg van (potentiële) klanten die ik weer kan gebruiken voor de marketing. Verder focus ik me bij de marketing vooral op het analytische aspect met prijsanalyses. Ik krijg heel veel vrijheid en de kans om me te ontwikkelen op verschillende gebieden van marketing. Iedereen is heel gepassioneerd en werkt hard wat mij ook weer inspireert. Daarnaast is Sightful deel van een groter bedrijf, Grand Vision. Op deze manier krijg ik de bedrijfscultuur mee van een start-up, Sightful, en van een groter HQ, Grand Vision: dat is bijzonder om te zien. Tijdens deze baan heb ik vooral geleerd om initiatief te nemen: in deze corona periode is communicatie nog belangrijker dan normaal. Daarnaast leer ik samenwerken met verschillende mensen en verantwoordelijkheid te nemen.”

Philine van Helbergen | Marketing en Customer Service bij Sightful

“Tijdens mijn bachelor was ik toe aan een bijbaan waar ik ook echt iets zou leren. Een vriend raadde mij Studentflex aan en vanaf daar ging het heel snel. Tijdens het intakegesprek werd me verteld dat het drie weken kon duren voordat ik iets zou horen, maar vier uur later werd ik al gebeld voor de functie van Screening Operations bij Adyen. Ik vond vooral de steun, de relaxte sfeer en de laagdrempeligheid tijdens de sollicitaties en telefoongesprekken met Studentflex heel fijn. Vanuit m’n studies en interesses hield ik me niet bezig met de financiële sector. Daarom ben ik me gaan verdiepen in het bedrijf, sprak ik met anderen die er werkten en sprak ik nogmaals met Studentflex over Adyen. Dit gaf me allemaal meer motivatie. Op dit moment werk ik als Screening Operations en controleer ik voornamelijk betaalgegevens. Bij onze dagelijkse meetings, en in het algemeen, wordt vaak onze feedback gevraagd en eigen initiatieven worden erg gewaardeerd. Ik merk dat ik me door de open cultuur bij Adyen sneller uitlaat over dingen en dat dit ook wordt aangemoedigd: dit geeft wilskracht en zelfvertrouwen. Ook doe ik er ook nog iets extra’s bij: ik werk namelijk als Teamlead voor de parttimers bij Adyen voor Studentflex. Ik bel iedere week met één van de accountmanagers, Loreen, om de sterke link te behouden tussen Studentflex en Adyen en zodat Studentflex een goed beeld houdt op afstand.”

Take Wester | Screening Operations bij Adyen

"Vorig jaar was ik op zoek naar een parttime baan naast mijn studie om ervaring op te doen die aansluit bij mijn studie en mijn interesses. Een vriendin vertelde me toen hoe blij ze was met haar bijbaan via Studentflex die precies paste bij haar ambities en interesses. Ik nam contact op met één van de accountmanagers, Laura, en ik was meteen positief verrast door hoeveel zorg en aandacht Laura in het proces stak. In plaats van dat ze zomaar wat bedrijven voorstelde, wilde ze zeker weten dat het goed paste bij mijn persoonlijkheid en doelen. Ze zorgde ervoor dat ik me altijd erg gesteund voelde, maar gaf ook aan wanneer ik meer moest werken aan mijn eigen zelfevaluatie om uit te vinden wat ik nou precies wilde. Op dit moment werk ik bij Adyen als NextGen, deel van het Next Generation programma, in partner marketing. Ik leer heel veel over alle aspecten van digitale marketing: van SEA tot aan samenwerken met design teams en copywriters tot aan onderzoeken doen voor campagnes. Ik heb contact met verschillende kantoren over de hele wereld en overleg met marketing experts uit Singapore tot aan San Francisco. Mijn baan bij Adyen heeft me geholpen om me enthousiaster te voelen over afstuderen omdat ik hierna de arbeidsmarkt kan betreden met échte, praktische ervaring die zeker zal helpen.”

Jana Sailer | NextGen in partner marketing bij Adyen

"Last summer I decided I wanted to gain more experience in business. Exactly at that moment, I was approached by Studentflex by Milou, one of the flexers. Normally you prepare yourself for a job interview in a substantive way and in terms of capabilities, but at Studentflex it was more on a personal level. I was positively surprised by this. After the interview, I still had some doubts because I didn't know what to expect and I wondered: 'what would they come up with?' Within a couple of days, I got a call about a vacancy at New10 and it turned out that they hit the mark at once. I have been working as an Onboarding Specialist at New10 for almost a year now. New10 is exactly the kind of company I was looking for: an open culture without a clear hierarchy. You have a lot of contact with everyone in the company and are encouraged to approach others. There is a lot of room to pick up projects and set something up yourself. This job helps me further in ways that I missed out on when I was a student."

Tristen Assenmacher | Onboarding Specialist at New10

"Nadat ik 3,5 jaar bij een salesteam had gewerkt, was ik toe aan iets nieuws. Ik begon bijna aan mijn master en ik had geen zin meer in een ‘simpel’ baantje. Via via kwam ik terecht bij Studentflex en al snel had ik een gesprek met één van de accountmanagers, Laura. Dit gesprek is me erg bij gebleven omdat ze me heel erg begreep en mee dacht. Na dit gesprek werd ik al snel gebeld over ZIVVER. Ik werk nu als User Representative bij ZIVVER en de eerste reactie van mensen is vaak “het is een klantenservice, toch?”, maar het is zoveel meer dan dat. Je bent continu een puzzel aan het oplossen omdat de dingen die klanten ervaren allerlei verschillende oorzaken kunnen hebben. Ik leer nu na een jaar nog steeds nieuwe dingen en ik blijf dus constant scherp en uitgedaagd. Je wordt echt serieus genomen bij ZIVVER en je voelt je onderdeel van het bedrijf. Gedurende mijn baan en masterjaar volg ik ook het High Potential Academy-traject, ik word hierdoor nog meer uitgedaagd om na te denken over mijn carrière."

Renske van Eijk | User Representative bij ZIVVER

“In Februari ben ik via via bij Studentflex terecht gekomen. Na m’n aanmelding kon ik al snel op intake gesprek en daarna ging het heel snel en ben ik begonnen met werken bij Check. Ik merkte vooral een duidelijk verschil tussen Studentflex en andere uitzendbureaus in de aanpak: bij Studentflex waren ze oprecht geïnteresseerd in mij en in wat ik zocht en het voelde daarom ook persoonlijker. Er werd veel meer moeite in me gestoken. Ik wilde ergens werken waar ik uitgedaagd zou worden en in een leuke omgeving zou werken en dat is bij Check zeker het geval. Momenteel werk ik als Community Support waarbij ik alle klachten en vragen oplos van gebruikers. In mijn werk krijg ik veel vrijheid in het oplossen van problemen en omdat het een startup is, wordt er ook veel input van ons gevraagd. Onze hulp werd bijvoorbeeld ook gevraagd met het standaardiseren van processen. Wat vooral bijzonder voelt, is dat ik heb kunnen meemaken hoe een bedrijf wordt opgebouwd vanaf het begin. Het is heel leuk om te zien hoe een start-up omgaat met problemen, groeit en uitbreidt naar meerdere steden.”

Diede Pouw | Community Support bij Check

“Ik ben destijds benaderd door Nanne (oud-flexer) omdat ze vonden dat ik een interessant profiel had. Tijdens de face-to-face intake werd duidelijk dat Adyen een bedrijf was dat goed bij mijn profiel zou passen. Ik ben vervolgens aan de slag gegaan als NextGen in het Internal Control team, dat zich bezighoudt met intern risicomanagement binnen Adyen. Na het voltooien van mijn master ben ik in gesprek gegaan over een fulltime functie, dit werd een functie binnen de afdeling Merchant Monitoring. Daar mocht ik meewerken aan een project met als einddoel om meer inzicht te krijgen in onze klantgegevens. Daarna ging het allemaal vrij snel: ik werd uiteindelijk verantwoordelijk voor 40 werkstudenten als onderdeel van het Data Migration Project. Enorm uitdagend en geen enkele dag is hetzelfde hier. Het geeft een groot gevoel van waardering om vanaf het begin af aan al meteen zoveel verantwoordelijkheid te krijgen.”

Paul Boers | Team Lead van het Data Migration Project bij Adyen

“Ik wilde graag een bijbaan waar ik écht wat van kon leren. Een vriendin introduceerde mij bij Studentflex en na een hele fijne intake werd ik twee dagen al later gebeld: ze hadden een baan bij Vandebron voor mij! Na de sollicitatie bij Vandebron zelf, werk ik nu sinds september op de afdeling telesales. Ik bel geïnteresseerden op die hun gegevens hebben achtergelaten en vertel hen over de mogelijkheden. Eerst wist ik niet helemaal of sales bij mij zou passen, maar nu vind ik mijn functie enorm leuk. Je leert de behoeften van potentiële klanten goed kennen, een skill die ik later goed kan gebruiken als ik bijvoorbeeld lobbyist word.”

Lotte | Salesadviseur bij Vandebron

"After several friends recommended it, I signed up for Studentflex with no clear expectations. All I knew was that I wanted a part-time student job which was more meaningful than working at a bar or restaurant. Something that could aid in my professional development and potentially even improve my CV. Before attending my firs interview, I still had some doubts, as I was unsure about what I wanted to do in the future and what my place would look like in a company. However, Studentflex invested a great deal of time and effort into getting to know me and finding a job that suits my personal strengths and interests. Today, I am working for one of the fastest-growing companies in the FinTech industry and a Dutch unicorn: Adyen. I am very thankful for getting this opportunity and would strongly recommend Studentflex to anyone who is ready to take on a new challenge."

Kira Berge | Mechanical Master - Adyen

Dankzij Studentflex heb ik een baan gevonden waarmee ik mijzelf echt kan ontwikkelen. Ik voeg waarde toe aan mijn team, leer elke dag weer nieuwe dingen en doe interessante werkervaring op. Daarnaast staat deze baan ook goed op mijn cv, wat natuurlijk niet geheel onbelangrijk is!"

Chaim Boer | Content Beheer - BVA Auctions

"Ik was net klaar met mijn bachelor Economics & Business Economics toen ik mij aanmeldde voor Studentflex. Ik wist niet goed wat ik wilde, maar dankzij een intakegesprek en persoonlijk contact hebben ze een leuke werkplek voor mij gevonden waar ik veel leer en goed in het team pas!"

Dennis Yeung | Bouw & Ontwikkeling afdeling Finance - Ballast Nedam

"Mijn naam is Christiaan en ik ben bezig met mijn Master Business Administration aan de VU. Naast mijn studie was ik op zoek naar een uitdagende baan waar ik mij verder kon ontwikkelen. Via Studentflex ben ik terecht gekomen bij Uber, een serieuze baan waar ik volop de kansen krijg om mijzelf te ontwikkelen. Deze uitdaging bij een van de bekendste bedrijven ter wereld is een unieke kans waar ik erg blij mee ben. De verantwoordelijkheden die ik hier krijg zijn super interessant en ik leer er erg veel van. Dankzij de goede begeleiding van Studentflex en Uber geniet ik van elke werkdag."

Christiaan Pleijsier | Rider Support - UBER

"Nadat ik me had ingeschreven bij Studentflex, werd ik binnen 2 dagen al gebeld over een baan bij Uber. Ik kon gelijk op gesprek komen en de week erna al aan de slag! Dit was voor mij de ideale manier om snel en flexibel aan het werk te gaan. Binnen Uber heb ik binnen korte tijd veel geleerd en ik vind het leuk om een groot techbedrijf van binnenuit te leren kennen."

Marloes de Koning | Account Management - Uber Eats

"Een jaar geleden ben ik via een goede vriendin in aanraking gekomen met Studentflex. Ik had na het afronden van mijn bachelor een tussenjaar waarin ik graag iets nuttigs wilde doen. Ik zocht naar een studentenbaan die bij mij paste, een studentenbaan waar ik mezelf verder kon ontwikkelen en die perfect aansloot op mijn studie. Studentflex heeft hierin voor mij de perfecte match gevonden. Zij hebben mij gekoppeld aan ABN AMRO Asset Based Finance waar ik nu werkstudent ben op de marketing afdeling. Bij deze baan leer ik elke dag de greepjes van het vak en krijg ik enorm veel vrijheid. Ik heb het er extreem naar mijn zin."

Josepine van der Erve | Marketing - ABN Amro Asset Based Finance

"Via social media ben ik in aanraking gekomen met Studentflex. Studentflex heeft mij geholpen aan een onwijs leuke bijbaan die in het verlengde ligt van mijn studie Bio-Farmaceutische Wetenschappen. Ik heb de afgelopen maanden als ontzettend leerzaam ervaren. Door Studentflex heb ik de mogelijkheid gekregen om een kijkje te nemen in het bedrijfsleven van de Over The Counter geneesmiddelen-branche en dat was hartstikke leuk. Deze bijbaan bij een Consumer Health Care bedrijf was een echte uitdaging waar ik met heel veel plezier op terugkijk!"

Goedele Claessens | New Product Development Assistent - Serrix

"Toen ik tijdens mijn master een bijbaantje zocht, kwam ik terecht bij StudentFlex. Of ik bij een Tech Start-up wilde werken want het bedrijf paste goed bij mij. Na enige twijfel van mijn kant en overredingskracht vanuit StudentFlex ben ik toch op gesprek gegaan. Nooit had ik gedacht dat zij mij in contact brachten met mijn toekomstige werkgever, vanaf moment één voelde ik me thuis!"

Ynske van Vliet | Sales Support - Adyen

Heb je vragen?
Reinier staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Reinier Snethlage

Business Consultant bij Studentflex

reiniersnethlage@studentflex.nl

06 - 50 90 16 03

Mail Reinier