Adyen

Opschalen zonder kwaliteitsverlies: Binnen 3 maanden alle groei targets behaald

De partner om snel te schalen voor ambitieuze organisaties

Over Adyen

Adyen is een Amsterdamse fintech dat sinds 2006 innovatieve betaaltechnologie ontwikkelt. Het team is erin geslaagd om een financieel technologieplatform te bouwen dat betalingen accepteert, omzet beschermt en financiën makkelijk kan managen. Inmiddels is het bedrijf doorgestoten van startup tot een wereldwijde onderneming die jaarlijks met dubbele cijfers groeit. Door de snelle en harde groei van Adyen is er behoefte aan jong, ondernemend talent dat operationeel kan ondersteunen.

Aanpak Studentflex

Adyen heeft als voornaamste doel om snel op te schalen, zodat de operationele workload kan worden opgevangen. Studentflex heeft dankzij de combinatie van netwerk én manier van werken Adyen voorzien in deze behoefte.

De nadruk ligt op talent dat aansluit bij de bedrijfscultuur. Belangrijke leidraad hierin is de “Adyen Formula”: de behoefte aan assertieve, sociale studenten die ondernemend zijn en zich betrokken voelen bij het succes van de organisatie. Daarnaast is diversiteit qua studieachtergronden en profielen voor Adyen belangrijk.

Studentflex is gevraagd om binnen een kort tijdsbestek een groot aantal studenten bij Adyen te plaatsen. Binnen slechts drie maanden slaagde Studentflex erin om de flexibele talentpool van Adyen met meer dan 100% op te schalen, met behoud van het gewenste kwaliteitsniveau

Impact 

Studentflex is voor Adyen een structurele partner. Vanaf de betrokkenheid in de startup fase tot de huidige wereldwijde uitrol heeft Studentflex een succesvolle talent pipeline ontwikkeld. Het aantal geplaatste studenten is elk jaar toegenomen, en veel kandidaten zijn doorgegroeid naar vaste functies. Daarmee zetten ze een sterke eerste stap in hun carrièrepad.

Geïnteresseerd om meer te leren? Neem contact met ons op via: info@studentflex.nl