fbpx

Ontdek hoe flexibel talent je bedrijf verder kan helpen.

Studentflex houdt contact met je.

Met inspirerende events voor opdrachtgevers of flexkrachten, door te bloggen en artikelen te delen.

In gesprek met Sander Bos: een geboren ondernemer

Centraal Station

Voor deze editie van het Centraal Station blog spreek ik met Sander Bos (21), één van de oprichters van het succesvolle en sociale initiatief Studenten helpen Scholieren. Hoe kwamen de studenten op het idee en hoe ziet Sander de toekomst?

Lees meer

Testimonial Tristen: de perfecte match

Blog

Tristen vertelt over zijn ervaring met Studentflex, de match met de cultuur en werkwijze van New10 en hoe zijn baan bij New10 hem verder helpt op manieren die hij bij zijn studie mistte. Lees meer!

Lees meer

Testimonial Renske: continuïteit van verbeteringen en uitdagingen

Blog

Renske vertelt over haar ervaring met Studentflex en hoe ze bij haar baan bij ZIVVER continu wordt uitgedaagd en scherp blijft. Ook vertelt ze wat het haar heeft geleerd tot nu toe. Lees snel meer!

Lees meer

Kansen pakken in Corona-tijd

Blog

Sinds afgelopen maart worden we overspoeld met deze termen en negativitieit door de media en vakbladen van onze sector. Daarom vinden wij het tijd voor een positief tegengeluid vanuit Studentflex en High Potential Academy.

Lees meer

Van de Kilimanjaro naar een eigen bedrijf: Leonoor Wismans over Koetjes & Kalfjes

Centraal Station

Voor deze editie van de Centraal Station blog was ik op zoek naar een student die tijdens deze corona-tijd geïnspireerd is geraakt. Deze editie spreek ik met Leonoor Wismans, één van de oprichtsters van Koetjes & Kalfjes.

Lees meer

De positieve kant van thuiswerken

Blog

Ook in deze gekke tijd staan wij (online) klaar voor jou! Studentflex geeft jou tips & tricks om efficient thuis te kunnen werken.

Lees meer

Update over het Corona Virus

Blog

In korte tijd is duidelijk geworden dat de impact van het Coronavirus groot is. We willen je graag via deze weg op de hoogte houden van de belangrijkste informatie en adviezen rondom het werken via Studentflex ten tijde van het virus.

Lees meer

Gouden Gieter – Olivier Laarhoven | Adyen

Gouden Gieter

Olivier Laarhoven heeft ditmaal de Gouden Gieter gewonnen! Hij wordt benoemd als een hele betrokken manager en hij begrijpt de flexkrachten als geen ander.

Lees meer

10 jaar Studentflex / High Potential Academy!

Nieuws

In 2010 startten Kasper Klop en Maurits ter Poorten hun eigen bedrijf: Studentflex. Al snel werd ook High Potential Academy hierbij gevoegd. We blikken samen met hen terug op de afgelopen 10 jaar!

Lees meer