fbpx

Ontdek hoe flexibel talent je bedrijf verder kan helpen.

Studentflex houdt contact met je.

Met inspirerende events voor opdrachtgevers of flexkrachten, door te bloggen en artikelen te delen.

Research Paper Diversiteit op de werkvloer

Nieuws

Samen met ons zusterbedrijf Studentflex hebben wij ons verdiept in een belangrijk, maatschappelijk en actueel onderwerp. Met trots presenteren wij jullie dan ook onze research paper: diversiteit op de werkvloer!

Lees meer

Frisse Blik Online – Veronne van der Meijs

Frisse Blik

Veronne van der Meijs is regiodirecteur bij JINC. Een organisatie die strijd voor gelijke kansen voor ieder kind in Nederland. Maar wat doet JINC precies? En wat kan jij doen? Veronne vertelt je alles!

Lees meer

Gouden Gieter – Iris Bosch | Check

Gouden Gieter

Door haar betrokkenheid en luisterend oor heeft Iris Bosch, Community Manager bij Check, afgelopen november de Gouden Gieter in ontvangst mogen nemen!

Lees meer

Lieke van der Plas (25): “Het meervoud van lef is leven.”

Centraal Station

Voor deze editie van de Centraal Station blog was ik op zoek naar een inspirerende vrouw met een interessant verhaal. Dit keer spreek ik met Lieke, genomineerd in 2020 voor Rotterdamse zakenvrouw en communicatietalent van het jaar.

Lees meer

Testimonial Damian: een uitstapje naar het bedrijfsleven

Blog

Damian werkt als Contracting Officer bij ABN AMRO Asset Based Finance. Hij vertelt hoe hij binnen 1 maand via Studentflex een baan had bij ABN AMRO en meer over zijn uitstapje in het bedrijfsleven. Lees meer!

Lees meer

Testimonial Frederique: goed voorbereid op de toekomst

Blog

Frederique werkt als Grafisch Vormgever & DTP'er bij Tover. Ze vertelt over de fijne en persoonlijke gesprekken met Studentflex, haar werkzaamheden en hoe haar bijbaan heeft geresulteerd tot een contract bij Tover.

Lees meer

Frisse Blik Online – Avila Lindgren

Frisse Blik

Avila Lindgren startte een prijswinnend initiatief voor duurzame energie #CaribAlgae. Wat doet CaribAlgae nou precies? Waarom algen? En waarom is dit een belangrijk onderwerp voor onze toekomst?

Lees meer

Flipping the Talent

Blog

Voor ons geen keuze tussen rood of blauw, nee we zien ze juist hand in hand gaan. Studentflex en High Potential Academy groeien, ook tijdens deze tweede golf en kijkend naar 2021 zien we kansen, voor jou en voor ons.

Lees meer

Van Internationaal Model tot Freelance Sustainability Consultant

Centraal Station

Voor deze editie van de Centraal Station blog was ik op zoek naar een inspirerende vrouw met een interessant verhaal. Dit keer spreek ik met Anouk Torsing: internationaal model, ex-collega van Studentflex en Sustainability Consultant.

Lees meer