fbpx

Over Studentflex

Studentflex is als uitzendbureau uit op duurzame verbindingen. Die lange termijn is alleen haalbaar als je oprecht in elkaar geïnteresseerd bent. In kandidaten, in opdrachtgevers. Daarom hebben we ook geen eindeloze pagina’s met vacatures. Presenteren we geen lange lijst cv’s aan onze opdrachtgevers. We praten, onderzoeken, analyseren. En dan bemiddelen we. Dat is hoe we ons onderscheiden.

Studentflex is te vinden in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland.

ZO BEGON HET

Studentflex ontstond in 2009 aan een eenvoudige keukentafel in Utrecht. Kasper Klop en Maurits ter Poorten, net afgestudeerd, bedachten dat het zonde zou zijn als ze niet meer deden met het geweldige netwerk dat ze in de jaren daarvoor hadden opgebouwd. Een netwerk waaruit ze al verschillende spontane vragen om extra handjes beantwoord hadden.

Een uitzendbureau, dat moest het worden, maar wel een ánder uitzendbureau. Een dat daadwerkelijk uitgaat van de kracht van de kandidaten. Een dat op zoek gaat naar drijfveren, interesses en struikelblokken. Een bureau dat coacht, stimuleert, activeert. En dat bleek het gat in de markt waar niet alleen studenten, maar ook opdrachtgevers op zaten te wachten.

De logische volgende stap was een ontwikkelingsbureau dat talent een bredere kijk geeft op zichzelf, de arbeidsmarkt en de maatschappij: de High Potential Academy. Afgestudeerden krijgen er een kickstart, vinden er een klankbord én startersfuncties.

WERKEN VOOR STUDENTFLEX

Je kunt werken via Studentflex, maar ook vóór Studentflex. Heb jij lef, ben je altijd scherp en en heb je een neus voor vernieuwing? Dan leren we je graag kennen. Solliciteer op een van onze interne vacatures, of maak los daarvan een afspraak. We groeien en zijn altijd op zoek naar echte Studentflexers.

Heb je vragen?
Lavy staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Lavy van der Goot

Talent Development Coach bij Studentflex

lavyvandergoot@studentflex.nl

06-41486885

Mail Lavy