Over Studentflex

Werk is een weerspiegeling van je ziel.

Hoe twee studenten vanuit oprechte interesse een succesformule ontwikkelden om talenten te werven én te behouden.

Intrinsieke motivatie: dat zou het uitgangspunt moeten zijn bij sollicitaties. Dat was het idee van Kasper en Maurits in 2010. Want dan krijg je waardevolle matches die veel interessanter zijn op de lange termijn.

Uitgewerkt tot een professionele vorm werken we nu voor gevestigde namen, startups en snelgroeiende bedrijven waar we intern talent opleiden. Dat doen we onder drie takken: Studentflex, High Potential Academy en Compliance Talent.

De basis blijft hetzelfde: we voeren echte gesprekken met echte mensen. We doen iets wat niemand anders doet: we stellen één kandidaat voor aan de opdrachtgever. En we durven te beloven dat het de perfecte medewerker wordt.

Ons Team

Maak kennis met Studentflex.

Ben je benieuwd naar ons? Start hier je eerste kennismaking. Kom daarna vooral een keer koffie drinken. In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of digitaal.

Plan een kop koffie in

Ik wil werken bij Studentflex

Check onze vacatures!

Geloof jij ook in matches op basis van intrinsieke motivatie? En spreekt onze persoonlijke aanpak je aan? Dan komen we graag met je in contact.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast? Vergeet je CV en sollicitatiebrief. Bel ons. Dan vertellen we je meer over ons en de functie.

Certificering

Studentflex is SNA- gecertificeerd en aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU).

Studentflex support JINC (Jongeren INCorporated)

Ieder kind heeft talent. Meer dan 600.000 Nederlandse kinderen groeien op in een omgeving met werkloosheid. Wij ondersteunen JINC met financiële support en rolmodellen. We stellen onze medewerkers beschikbaar als trainer en coach. Zo maken we samen een verschil voor deze kinderen.