Husky

Een kritische blik:Een match alleen op basis van vaardigheden én cultuur

Selectie op basis van persoonlijkheid en skills

Over Husky Intelligent Fridges

Husky ontwikkelt innovatieve gekoelde verkoopautomaten. Door gebruik van RFID-technologie zijn gegevens zoals houdbaarheidsdata en voorraad van producten direct toegankelijk. Daardoor kunnen mensen op kantoor, in hotel of ziekenhuis altijd genieten van een verse en gezonde maaltijd of snack.

Aanpak Studentflex

Het inbouwen van de RFID-technologie gebeurt nu nog op het hoofdkantoor van Intelligent Fridges en vergt veel tijd van de werknemers. Daarom is er dus behoefte aan werknemers die kunnen ondersteunen bij de opbouw van de koelkasten, maar ook kunnen meedenken over het automatiseren van processen. Gezien de operationele aard van het werk én de wens voor slimme krachten zijn werkstudenten de perfecte oplossing.

Vanuit de eigen expertise ziet Studentflex dat de uitdaging in deze context zit in het vinden van intelligente, technische studenten die het praktische met het analytische willen combineren. Dit is een uniek profiel, wat zorgt voor een uitdagende zoektocht naar geschikte kandidaten.

Studentflex kijkt verder dan alleen naar het CV. Vanuit de werkwijze ‘oprechte interesse en kritische vraagstelling’ hebben we diepgaande informatie naar boven gehaald over de praktische skills en interesses van studenten.

Impact

Dankzij de persoonlijke en betrokken manier van werken vonden we geschikte kandidaten om het team van Husky te ondersteunen. De geïnvesteerde tijd en kwaliteit van Studentflex in de zoektocht kwam het resultaat ten goede: 1 op de 3 benaderde kandidaten werd geïntroduceerd voor een gesprek. De aanwas van jong talent helpt Husky bij het opschalen. En geeft studenten de kans om hun carrière te versnellen, dankzij de analytische en praktische ervaring die ze opdoen.

Geïnteresseerd om meer te leren? Neem contact op met Lucas: lucasflorian@studentflex.nl