fbpx

Ontdek hoe flexibel talent je bedrijf verder kan helpen.

Studentflex houdt contact met je.

Met inspirerende events voor opdrachtgevers of flexkrachten, door te bloggen en artikelen te delen.

Ben jij eigentijds…?

Centraal Station

Wat betekent ‘eigentijds’ voor jou? En…ben je dat? Een vraag waarop verschillende antwoorden mogelijk zijn. Toch zit er een rode draad in de verhalen van de twee HPA alumni die ik voor dit Centraal Station geïnterviewd heb.

Lees meer

In de praktijk ontdekken wat bij je past

Centraal Station

Voor deze editie van Centraal Station spreek ik met Sanne Koenen. Zij droomde als kind al van een baan als advocaat. Ze heeft het roer omgegooid en is door kritisch naar zichzelf te kijken beland op een positie die wél bij haar past.

Lees meer

Door domme pech een droombaan op de Zuidas

Centraal Station

Deze editie van Centraal Station spreek ik met Sicco Gunster. Hij droomde ervan om Geneeskunde te gaan doen maar belandde als advocaat op de Zuidas. Hoe komt deze omslag?

Lees meer

Brenger als voorbeeld van ‘eigentijds ondernemen’

Centraal Station

Voor deze editie van Centraal Station sprak ik deze keer met een oud lid van de High Potential Academy; Derk van der Have. Inmiddels heeft hij samen met Wisse Koedam Brenger opgericht.

Lees meer

Extreme verandering met de Nomad MBA

Centraal Station

Zeeger Scholten, founder van Nomad MBA, spreekt in dit artikel over zijn dromen, de Nomad community en geeft uiteindelijk advies aan ónze community.

Lees meer

Was de Blockchain een hype?

Centraal Station

Kasper Keunen kan met recht een Blockchain expert genoemd worden. Ik sprak hem over deze technologie, of er nog toekomst in zit en hoe zit het eigenlijk met de cryptocurrencies?!

Lees meer

Iedereen kan ondernemen!

Centraal Station

Wouter Janssen sprak met Marcus Groeneveld, oud Associate van Studentflex / High Potential Academy en samen met Mathijs Gast en Bas van der Pol zijn zij eigenaar van Ciphix. Hoe transformeerde hij van Associate naar ondernemer?

Lees meer

E-sports als jongensdroom

Centraal Station

Wouter Janssen sprak met Koen Weijland, professioneel e-sporter voor AJAX, over zijn opmerkelijke carrièrepad en over hoe zijn dromen werkelijkheid werden.

Lees meer

Ondernemer: ‘Niet ‘mañana mañana’, gewoon doen!’

Centraal Station

Studentflex sprak Mike Rothweiler die al tijdens zijn studententijd vanuit Mexico samen met twee anderen hun bedrijf Alemania Imports B.V. startte. Een bedrijf waarmee zij mezcal (een Mexicaanse alcoholische drank) importeerden.

Lees meer