fbpx

Door een wereldwijde doorbraak van UBER is het bedrijf in Amsterdam op zoek naar administratieve ondersteuning. Hierbij is het profiel van de flexibele medewerker erg van belang aangezien UBER staat voor snel, vlot en innovatief. Om dit proces goed te laten verlopen is UBER op zoek naar een partner voor de lange termijn.

UBER

Na de wereldwijde doorbraak zocht Uber ook in Amsterdam flexibele medewerkers.

Mensen die net als het bedrijf zelf snel en innovatief zijn. Het gaat structureel om 15 tot 20 fte. Uber zocht met nadruk een partner voor de lange termijn die de kwaliteit van de match voorop stelt.

Eind 2014 is Uber met Studentflex in zee gegaan. We plaatsen er talenten die passen bij de bedrijfscultuur en die, ook al gaat het om een bijbaan, net een tandje harder lopen.

volg ons op

Lees ook

Van de Kilimanjaro naar een eigen bedrijf: Leonoor Wismans over Koetjes & Kalfjes

Voor deze editie van de Centraal Station blog was ik op zoek naar een student die tijdens deze corona-tijd geïnspireerd is geraakt. Deze editie spreek ik met Leonoor Wismans, één van de oprichtsters van Koetjes & Kalfjes.

Lees meer

De positieve kant van thuiswerken

Ook in deze gekke tijd staan wij (online) klaar voor jou! Studentflex geeft jou tips & tricks om efficient thuis te kunnen werken.

Lees meer

Update over het Corona Virus

In korte tijd is duidelijk geworden dat de impact van het Coronavirus groot is. We willen je graag via deze weg op de hoogte houden van de belangrijkste informatie en adviezen rondom het werken via Studentflex ten tijde van het virus.

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Hilde staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Hilde Willemsen

Talent Acquisition Manager bij Studentflex

hildewillemsen@studentflex.nl

06-42207412

Mail Hilde

Events

Alle events

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer