fbpx

Maurits ter Poorten

HR Manager

Maurits ter Poorten is onze Commercieel Manager

Na zijn Master Financial Economics heeft Maurits besloten zich buiten de bewandelde paden te begeven. De adviezen van mensen om zich heen om bij een grote bank te gaan werken laat hij achter zich. Door zijn nieuwsgierige aard kiest hij voor het ondernemerschap. Een uitzendbureau. Maar wel een dat daadwerkelijk uitgaat van de kracht van de kandidaten. De logische volgende stap was een ontwikkelingsbureau dat talent een bredere kijk geeft op zichzelf, de arbeidsmarkt en de maatschappij: de High Potential Academy. Door Maurits zijn oprechte interesse en kritische blik motiveert hij zijn omgeving altijd kritisch naar zichzelf te kijken en kunnen zij in Maurits een klankbord vinden.

< Terug naar het team van Studentflex

Lees de berichten van Maurits ter Poorten

Nog meer duurzame relaties gecreëerd afgelopen maanden door Studentflex

Blog

We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten bij Studentflex. De airco moet bij ons op volle toeren draaien. Óók wanneer er geen hittegolf door ons kleine landje raast.  

Lees meer

Impact maken

Blog

“Ik wil graag impact maken.” Impact. Het is een veel gebruikt woord tegenwoordig, maar wat houdt het nou precies in en waarom wil iedereen opeens impact maken?

Lees meer

Oprecht geïnteresseerd manifesto

Blog

Oprechte interesses, duurzaam verbinden en moderne technologieën. Onze eigen medewerker Maurits ter Poorten geeft zijn Frisse Blik.

Lees meer