FAQ E-uur

Algemene vragen over hoe Studentflex te werk gaat
Hoe log ik in op het portaal van E-uur?

Op de pagina: alles voor kandidaten vind je de login knop. Wanneer je daar op klikt verschijnt vanzelf de mogelijkheid om naar het urenportaal te gaan. Of klik op de volgende link.

Hoe vul ik mijn uren in?

​Eerst moet je een week aanmaken waar je uren op gaat invullen. Dat doe je door op de tegel Uren invullen te klikken. Kies de week die je wilt gaan invullen. Vervolgens kan je nu een datum kiezen, welk component het is (evt. declaraties of toeslaguren), begin- en eindtijd en de pauzetijd. Wil je voor meerdere dagen je uren invullen? Aan de rechterkant vind je op dezelfde hoogte als je naam een +. Klik daarop en maak meerdere dagen aan. LET OP! Druk pas op AANBIEDEN wanneer alle uren van die week er in staan. Tussentijds je uren opslaan, doe je door op OPSLAAN te klikken.

Hoe stuur ik mij declaraties in?

​Mocht jij reiskosten, kilometervergoeding of overige declaraties hebben die jij mag declareren, dan is bij jou dat component zichtbaar (Wanneer die niet zichtbaar is, graag direct contact opnemen met de loonadministratie). Klik het component aan dat van toepassing is en vul de bedragen in. LET OP! Zonder bewijs van de declaratie kunnen wij deze niet verlonen. Het moet hier gaan om een geldig bonnetje waar alle details opstaan (bedrijf, bedrag, BTW). Als het gaat om KM vergoeding dient er een uitdraai van ANWB.nl bijgevoegd te worden van de route. Door op Overig te klikken kan jij de bijlage(n) bijvoegen. Zonder geldige bijlage(n) zullen wij het urenbriefje helaas altijd moeten afkeuren.

Wat is het verschil tussen uren aanbieden en opslaan?

​Opslaan doe je wanneer je die week nog meer uren verwacht in te gaan voeren. Wanneer alle uren en eventueel declaraties definitief zijn ingevoerd druk je op aanbieden.

Het inloggen in het het E-uur portaal werkt niet, wat nu?

Je gebruikersnaam is het e-mailadres dat bij ons bekend is. Klik op ‘wachtwoord vergeten’ om een ​​nieuw wachtwoord aan te vragen. Als dit niet werkt, bel ons of stuur een e-mail naar loonadministratie@studentflex.nl.

Heb je nog meer vragen of staat uw vraag er niet bij? Kijk bij de overige categorieën, of neem contact met ons op.

Alles voor kandidaten