FAQ Algemeen

Algemene vragen over hoe Studentflex te werk gaat
Wat doet Studentflex?

Studentflex is het uitzendbureau dat op zoek is naar duurzame verbindingen. Dit lange termijn doel is alleen haalbaar als je oprecht geïnteresseerd bent in elkaar. In kandidaten én in bedrijven. We hebben dus geen eindeloze lijsten met vacatures en presenteren onze klanten geen lange cv’s. We praten, onderzoeken, analyseren. En dan bemiddelen we. Dit is waarin Studentflex zich onderscheid van de rest.

Studentflex is te vinden in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en we werken voor klanten in heel Nederland.

Registreren, hoe werkt dat?

Registreren kan simpelweg door op de knop: Direct aanmelden te klikken. We bellen je snel nadat we jouw registratie hebben ontvangen. Houd je telefoon dus goed in de gaten.

Waar kan ik jullie lijst met vacatures vinden?

Studentflex is een uitzendbureau zonder een site vol vacatures. Wij gaan een goed gesprek aan met jou. Hierin vertel jij ons waar jij het meest uit jezelf kan halen. Vervolgens kijken we samen welke opdrachtgever het beste bij jou zou kunnen passen.

Ik ben geen student, kan ik dan wel werken via Studentflex?

Ondanks het woord ‘student’ in de naam van ons bedrijf, gaan we niet alleen maar het gesprek aan met studenten. Het klopt dat onze vacatures over het algemeen in lijn zijn met de doelgroepen van studenten of starters op het gebied van verantwoordelijkheden, functies en werktijden. Iedereen is daarentegen van harte welkom om zich aan te melden.

Het inloggen in het het E-uur portaal werkt niet, wat nu?

Je gebruikersnaam is het e-mailadres dat bij ons bekend is. Klik op ‘wachtwoord vergeten’ om een ​​nieuw wachtwoord aan te vragen. Als dit niet werkt, bel ons of stuur een e-mail naar loonadministratie@studentflex.nl.

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens na inschrijving?

Jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Studentflex B.V. en andere aangesloten bedrijven. Het stelt ons in staat om jou op de hoogte te houden van interessante diensten (zoals het vinden van een flexibele of fulltime baan). Wanneer derden worden ingeschakeld voor de realisatie hiervan, worden jouw gegevens ook aan deze partijen verstrekt.

Hoe kan ik mij uitschrijven bij Studentflex?

Stuur een e-mail naar loonadministratie@studentflex.nl en de medewerkers daar zullen jouw uitschrijving verwerken. Je ontvangt hier vervolgens een bevestiging van.

Heb je nog meer vragen of staat uw vraag er niet bij? Kijk bij de overige categorieën, of neem contact met ons op.

Alles voor kandidaten