Testimonial Emmy: Werken bij Troostwijk

Emmy is Inbound Support medewerker bij Troostwijk. Nieuwsgierig wat zij daar doet?

Testimonial Emmy: Werken bij Troostwijk

Testimonial Emmy: werken bij Troostwijk

Emmy (22) is een ambitieuze masterstudent Communicatie Beleid en Management. Ze houdt ervan om ook naast haar studie actief bezig te zijn met haar persoonlijke ontwikkeling. Emmy schreef zich in bij Studentflex en is nu werkzaam als Inbound Support bij Troostwijk. Nieuwsgierig naar wat Emmy daar doet? Lees snel verder!

Achtergrond
Vanaf de middelbare school is Emmy betrokken geraakt bij het Model European Parliament (MEP). Vijf jaar lang is zij bestuurslid geweest. Haar interesse en kennis over de Europese politiek hebben bijgedragen aan haar studiekeuze. Tijdens de bachelor Bestuurs en Organisatiewetenschap wordt veel aandacht geschonken aan vaardigheidsvakken. De studie beviel zo goed dat ze vanaf september 2021 ook de master is gestart. Emmy: “De kleinschalige vorm van de studie vind je alleen hier in Utrecht. Ik houd ervan om aan projecten te werken, in teams met leeftijdsgenoten en samen dingen organiseren. Soft skills en samenwerken, dat leer je niet altijd bij een studie.”

Ervaring Studentflex
Emmy schreef zich dus niet alleen in bij Studentflex om het dure studentenleven te kunnen bekostigen. Een bijbaan naast je studie waar je middels praktijkervaring ook kunt leren en ontwikkelen, vindt zij belangrijk. “Mijn ervaring met Studentflex is goed, ik had niet per se haast om iets te vinden en wilde rustig aandoen totdat er iets voorbij zou komen wat goed zou passen. Studentflex was goed bereikbaar en er werd fijn met mij meegedacht. Er zijn flexibele mogelijkheden, ik wilde liever niet een vaste dag werken en daar is naar geluisterd.”

Werken bij Troostwijk
Inmiddels heeft Emmy een flexibele bijbaan bij Troostwijk. “Ik werk 16 uur in de week en deze uren kan ik flexibel indelen, niet alleen op het gebied van werkdagen maar ook heb ik de mogelijkheid om thuis te werken.” Emmy vindt Troostwijk een super werkgever. “Ondanks de grootte van de organisatie is er persoonlijke aandacht. Je bent uitzendkracht maar zo word je niet behandeld. In persoonlijke gesprekken wordt er low-key aan je gevraagd hoe het met je gaat in plaats van dat je afgerekend wordt op doelen.” Emmy zou Troostwijk zeker aanraden wanneer je als student op zoek bent naar een flexibele bijbaan.

Werkinhoudelijk is Emmy de hele dag in contact met mensen. Het geeft haar een goed gevoel om mensen te kunnen helpen. Het werk blijft voor haar ook afwisselend: “Natuurlijk zijn er veel vragen die vaker voorkomen maar elke klant vraagt het op een andere manier. Ik heb zelf ook niet altijd het antwoord op alle vragen, voor mij valt er dus ook voldoende te leren!”. Naast inhoudelijke kennis over het vakgebied ontwikkelt Emmy zich ook op het gebied van social skills. “Veel mensen hebben last van bel-angst, dat heb ik dus helemaal niet meer. Fijn om niet zenuwachtig te zijn en op deze manier te groeien als persoon.”

Ambities?
Vanaf maart 2022 wil Emmy gaan stagelopen. Verder ligt haar toekomstplan nog open. “Eerst maar eens mijn diploma halen!”