Testimonial Judith: Werken bij UberEats

Judith is Onboarding Manager bij UberEats. Benieuwd wat deze uitdagende fulltime bijbaan inhoudt?

Testimonial Judith: Werken bij UberEats

Testimonial Judith: werken bij UberEats

Judith (23 jaar) wilde tussen haar laatste bachelorvakken en scriptie in graag relevante werkervaring opdoen. Via een van onze Flexers kwam zij in contact met Studentflex en binnen twee weken kon zij al starten als fulltime Onboarding Manager bij UberEats. Hoe is dat zo snel gegaan? Lees snel verder voor Judith haar verhaal!

Achtergond
Judith komt oorspronkelijk uit Duitsland en woont inmiddels al ruim drie jaar in Amsterdam. Dit kun je overigens niet horen, ze spreekt vloeiend Nederlands. Judith: “Ik heb gewoon veel YouTube video’s gekeken en gesprekken met mezelf gevoerd. Maar door mijn werkervaring bij UberEats ben ik echt gaan groeien in de Nederlandse taal. Het werkt goed als je je dagelijks bevindt onder de natives.”

Na het behalen van haar vwo in Duitsland heeft Judith een tussenjaar genomen. Dit jaar heeft ze ingevuld met een aantal bijbanen bij verschillende organisaties. Ze kwam erachter dat ze een generalist is in plaats van een specialist. Judith heeft uiteenlopende interesses en vindt veel banen en bedrijven interessant. Ze koos voor de bachelor Business Administration aan de UvA. Judith: “Ik ben een internationaal ingesteld persoon. Ik zou iedereen aanraden om in het buitenland te gaan studeren als je van avontuur houdt en het niet erg vindt om buiten je comfort zone te treden.”

Ervaring Studentflex
In minder dan twee weken had Judith via Studentflex een bijbaan gevonden bij UberEats. Ze vond het super dat het zo snel ging. “Hierdoor voelde ik mij serieus genomen, je bent niet één van de honderd kandidaten. Je wordt echt gewaardeerd. Studentflex vindt het belangrijk om jou te helpen in het vinden van een passende bijbaan.”

“Vanaf maart ga ik mijn scriptie schrijven maar al mijn bachelor vakken heb ik al gehaald. Daarom was ik op zoek naar een fulltime bijbaan. Mijn huidige functie heeft me geholpen in mijn scriptieonderwerp keuze, het gaat hoe dan ook in de richting van digitalisering worden!”

Werken bij UberEats
“In mijn rol als Onboarding Manager ben ik bezig met het ‘onboarding proces’ van nieuwe restaurants zo efficiënter mogelijk te laten verlopen. Ook mag ik meedenken op strategisch niveau: hoe kan dit proces verbeteren? Ik ben de enige in deze rol en daardoor maak ik echt impact. Er is focus op mijn persoonlijke groei, zo wordt er met mij meegedacht wat een volgende stap voor mij zou kunnen zijn binnen de organisatie.”

Judith gaat met plezier naar haar werk. Ze voelt zich op haar gemak, werkt met veelal jonge collega’s. Ze staat achter het product: “UberEats heeft ook betekenis in mijn persoonlijke leven, je komt er dagelijks mee in aanraking. Het is een platform, on the rise, UberEats weerspiegelt de toekomst.”

Ambities?
Judith zou graag naast het schrijven van haar scriptie én daarna graag bij UberEats blijven werken. Het fulltime werken bevalt haar goed: het geeft haar leven structuur en een gevoel van voldoening.

Door deze fulltime werkervaring heeft Judith kunnen ontdekken dat werken beter bij haar past dan studeren. Het heeft haar daarnaast ook veel geleerd over haar eigen persoonlijkheid en hoe ze reageert op bepaalde situaties.

Judith: “Binnen commerciële functies kan je alles leren. Als je maar wil, dan gaat het lukken. Voordat ik begon bij UberEats, had ik nog nooit gewerkt met programma’s als Salesforce of Google Sheets, inmiddels praat ik mee over processen en kan ik werken met verschillende programma’s.”

Een ontzettend waardevolle ervaring voor de toekomst dus!

Op de hoogte blijven van alles wat wij doen? Klik dan hier.