Robert de Bruyn | Gouden Gieter | Flexport

Elk kwartaal wordt de Gouden Gieter uitgereikt aan een manager die zijn of haar Flexwerkers laat groeien! Deze keer is de Gouden Gieter uitgereikt aan Robert de Bruyn, Senior Client Solutions Associate bij Flexport!

Robert de Bruyn | Gouden Gieter | Flexport

Gouden Gieter

De Gouden Gieter is uitgereikt aan Robert de Bruyn, Senior Client Solutions Associate bij Flexport. Namens Studentflex gefeliciteerd!

Flexkracht Sam van den Brink vertelde ons dat Robert binnen een paar maanden een nieuw team heeft opgebouwd, allemaal zonder weinig werkervaring in de logistieke branche. Hij is relaxed, zeer betrokken en neemt iedereen op sleeptouw. Hij creëert een positieve werksfeer en laat zijn team groeien in hun vakgebied. Dit zorgt ervoor dat het team het erg leuk heeft met elkaar en mooie resultaten behaalt!

Een heel groot en welverdiend compliment, gefeliciteerd Robert!