Testimonial Sammo: Expansion Associate bij Getir

Sammo is Expansion Associate bij Getir. Benieuwd wat deze uitdagende fulltime bijbaan inhoudt?

Testimonial Sammo: Expansion Associate bij Getir

Testimonial Sammo: Expansion Associate bij Getir

Sammo Wesseling (23 jaar) heeft zijn bachelor Scheikunde in Groningen afgerond en gaat per februari starten met zijn master Chemical Engineering in Delft. Voor in de tussentijd zocht hij een tijdelijke fulltime bijbaan om relevante werkervaring op te doen. Via Studentflex is hij nu werkzaam als Expansion Associate bij Getir. Benieuwd naar zijn ervaring? Lees dan snel verder.

Hoe ben je in contact gekomen met Studentflex?
“Ik zocht een tijdelijke fulltime bijbaan, waar ik mezelf echt in kon uitdagen. Via via ben ik toen in contact gekomen met Studentflex. Via de website heb ik me aangemeld en na een telefonische kennismaking is het balletje snel gaan rollen.”

Ervaring Studentflex
“Na een leuke telefonische klik, mocht ik face-to-face kennismaken. Tijdens dit gesprek heb ik over mezelf en mijn achtergrond kunnen vertellen en een duidelijk beeld kunnen schetsen van wat ik zocht in een bijbaan. Mijn Accountmanager Lucas Florian kon mij daardoor al snel verschillende opties aanbieden en er werd er goed met mij meegedacht.”

Werken bij Getir
“Getir is een app waar men boodschappen op kan bestellen en waarmee het binnen no-time bij je thuis wordt bezorgd. Ik werk binnen deze organisatie als Expansion Associate binnen het real estate team. Mijn rol houdt kort gezegd in: het strategisch uitzoeken van locaties en in gesprek gaan met andere teams om te onderzoeken of het een geschikte plek is om een Getir warehouse in te richten, om op deze manier meer en meer mensen te bereiken in Nederland.

In Europa is Getir de grootste, maar in Nederland zijn ze pas begonnen. Het is een start-up en daardoor is er ontzettend veel te doen. De snelheid die het met zich meebrengt, het feit dat er altijd iets te doen is en de samenwerking met alle teams geeft me erg veel energie.”

Waarom Getir?
“De drive die zij hebben om – in mijn ogen – in een gevestigde markt, samen met Gorillaz en Flink, toch te denken “hier passen wij nog wel tussen”. Het doel is om zo groot mogelijk te worden en daar zag ik een uitdaging in. Ik vond het een mooie dappere ambitie en daar wilde ik wel aan meewerken.”

Ambities?
“Van het vastgoed weer terug naar scheikunde. De groene chemie spreekt me erg aan. Stofjes maken die beter zijn voor het milieu bijvoorbeeld. Heel interessant. In Delft ga ik op industriële manier naar scheikunde kijken. In Groningen ben je op kleine schaal daarmee bezig. Bij deze master ga je kijken hoe je van één duurzaam stofje, het kan opschalen en het werkelijk relevant kan maken. Deze waardevolle werkervaring via Studentflex gaat me hierbij helpen, doordat ik nu weet hoe het is om in een bedrijf te opereren. Daarnaast doe je ook soft skills op, die in je verdere toekomst altijd van pas zullen komen.”

Op de hoogte blijven van alles wat wij doen? Klik dan hier.