fbpx

Thalya Koenen

Marketing & Communicatie medewerker

Thalya is onze Marketing & Communicatie medewerker

Thalya zit in het tweede jaar van haar bachelor Social Sciences aan het Amsterdam University College. Zij is altijd erg actief en betrokken geweest met activiteiten naast haar studie en heeft zo haar enthousiasme voor marketing en communicatie ontdekt. Thalya is daarom sinds februari 2019 werkzaam bij Studentflex/High Potential Academy. Zij is verantwoordelijk voor het uitdragen van de community en voor de verdere groei en naamsbekendheid van Studentflex en High Potential Academy. Dit doet zij door interessante content voor de website te schrijven, het organiseren van inspirerende Frisse Blik Talks en door het onderhouden van social media kanalen.

< Terug naar het team van Studentflex

Lees de berichten van Thalya Koenen

Ben jij eigentijds…?

Centraal Station

Wat betekent ‘eigentijds’ voor jou? En…ben je dat? Een vraag waarop verschillende antwoorden mogelijk zijn. Toch zit er een rode draad in de verhalen van de twee HPA alumni die ik voor dit Centraal Station geïnterviewd heb.

Lees meer

Hoe een afwijzing in je voordeel kan werken

Blog

We krijgen allemaal met afwijzingen te maken, het is nooit leuk. Echter, afgewezen worden is ook een kans om jezelf, de ander én de relatie tot de ander beter te begrijpen.

Lees meer

Gouden Gieter 9 – Marcus Groeneveld

Gouden Gieter

Afgelopen week hebben we op de Internationale Dag van de Arbeid de Gouden Gieter uitgereikt bij Ciphix in Rotterdam.

Lees meer