fbpx

Manon de Lijster

Online Content Creator

Manon is onze Online Content Creator

In november rond Manon haar Bachelor Algemene Sociale Wetenschappen af en zal ze starten aan een tussenjaar. Met haar eerdere werkervaring in Marketing & Communicatie zorgt Manon als Online Content Creator ervoor dat de website en social media-kanalen up to date zijn. Daarnaast houdt ze de community op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Studentflex en High Potential Academy. Manon vindt het interessant om met (oud-)HPA’ers, flexkrachten en andere young professionals in gesprek te gaan over hun loopbaan, visie en toekomstplannen. Dit deelt ze op de website en met de community. Manon start na dit jaar met de master Global Business & Sustainability in Rotterdam, maar eerst staat er nog een reis naar de Oostkust van Australië op de planning!

< Terug naar het team van Studentflex

Lees de berichten van Manon de Lijster

Sophie van Woerkom over sales, gladde verkooppraatjes en kritisch blijven naar jezelf

Centraal Station

Voor deze editie van het Centraal Station spreek ik Sophie van Woerkom, die sinds oktober 2018 werkzaam is bij Vandebron als salesadviseur. Sophie werd eerder dit jaar benoemd als een van de beste uit het salesteam en won daardoor Studentfl

Lees meer

Milou Ellenbroek over de ins en outs van solliciteren

Blog

Ben jij benieuwd hoe jij ervoor zorgt dat je met kop en schouders boven de andere sollicitanten uitsteekt? Milou geeft je een kijkje in de wereld van solliciteren vanuit het oogpunt van een recruiter.

Lees meer

Een nieuw begin: Andrei Iliev over comfortzones en nieuwe kansen

Centraal Station

Het nieuwe jaar is in aantocht: een nieuw begin. Opnieuw beginnen is voor Andrei Iliev, flexkracht bij Studentflex, niet onbekend. Hij verhuisde driemaal in een paar jaar tijd.

Lees meer