fbpx

Vandebron is een energieleverancier met 1 missie: de energiemarkt duurzamer, eerlijker en transparanter maken. Vandebron is een van de oudste partners van Studentflex waar al een aantal jaar commercieel talent uitgezonden wordt.

VandeBron

Vandebron is een energieleverancier met 1 missie: de energiemarkt duurzamer, eerlijker en transparanter maken.

Hoe ze dat doen? Vandebron verbindt klanten aan lokale boeren die op een duurzame manier stroom opwekken. Een jonge en ambitieuze club medewerkers vormt Vandebron. Dit jaar bestaat Vandebron vijf jaar. De jonge partij is in een korte tijd enorm gegroeid – is vier verdiepingen hoog aan de Herengracht, hartje Amsterdam – en is klaar om de energiemarkt verder op z’n kop te zetten!

Vandebron is een van de oudste partners van Studentflex waar al een aantal jaar commercieel talent uitgezonden wordt. Studenten die zich graag op gebied van sales en klantrelaties willen ontwikkelen zijn hier aan het juiste adres. Door middel van trainingen, goede begeleiding en groeitrajecten krijgen medewerkers van Vandebron de mogelijkheid in een korte tijd veel te leren. Uitzendkrachten leggen hier de basis voor een glansrijke carrière!

 

volg ons op

Lees ook

Hoe een afwijzing in je voordeel kan werken

We krijgen allemaal met afwijzingen te maken, het is nooit leuk. Echter, afgewezen worden is ook een kans om jezelf, de ander én de relatie tot de ander beter te begrijpen.

Lees meer

Gouden Gieter 9 – Marcus Groeneveld

Afgelopen week hebben we op de Internationale Dag van de Arbeid de Gouden Gieter uitgereikt bij Ciphix in Rotterdam.

Lees meer

In de praktijk ontdekken wat bij je past

Voor deze editie van Centraal Station spreek ik met Sanne Koenen. Zij droomde als kind al van een baan als advocaat. Ze heeft het roer omgegooid en is door kritisch naar zichzelf te kijken beland op een positie die wél bij haar past.

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Dorothée staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Dorothée Di-Fraïa

HUB Manager Amsterdam bij Studentflex

dorotheedifraia@studentflex.nl

06-42642815

Mail Dorothée

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer