fbpx

Sinds medio 2014 ondersteunt Studentflex Vandebron bij het op peil houden van een flexibele schil, waarbij de schil altijd op- en afgeschaald kan worden wanneer daar behoefte aan is.

VandeBron

Achtergrond

Toen Vandebron half 2014 begon met het aanbieden van hun diensten, het leveren van rechtstreekse energie van een duurzame onafhankelijk bron, hadden ze extra handen nodig om de aanwas van nieuwe klanten te bedienen. Aangezien het een jonge start-up betrof sprak Vandebron de voorkeur uit om een flexibele schil op te bouwen met jonge, energieke en slimme, HBO of Universitair geschoolde flexkrachten.

OPLOSSING

Aangezien Vandebron al gedurende hun opstartfase kwam met de uitvraag van een flexibele schil was het voor Studentflex een uitgelezen kans om een potentieel snel groeiende start-up te ondersteunen en te adviseren bij hun flexibele schil. Met een kantoor in Amsterdam, een community van jong HBO en Universitair geschoolde flexkrachten, is de samenwerking een schot in de roos.

Resultaat

Sinds medio 2014 ondersteunt Studentflex Vandebron bij het op peil houden van een flexibele schil, waarbij de schil altijd op- en afgeschaald kan worden wanneer daar behoefte aan is. De tevredenheid die bij Vandebron heeft over de kwaliteiten van onze flexpool, heeft inmiddels ook geleid tot het feit dat Vandebron inmiddels al 4 flexkrachten in vaste dienst heeft genomen. Zo proberen wij Vandebron optimaal te ondersteunen in hun groei.

 

volg ons op

Lees ook

In de praktijk ontdekken wat bij je past

Voor deze editie van Centraal Station spreek ik met Sanne Koenen. Zij droomde als kind al van een baan als advocaat. Ze heeft het roer omgegooid en is door kritisch naar zichzelf te kijken beland op een positie die wél bij haar past.

Lees meer

Gouden Gieter 8 – Lisanne van Kessel | Adyen

Op 1 maart is de Gouden Gieter uitgereikt bij Adyen! Lisanne van Kessel ontving de prijs omdat zij in de afgelopen 6 maanden een hecht team van 28 internationale studenten heeft gevormd. Dat verdient wat ons betreft een groot compliment!

Lees meer

Eigentijds kritisch, iedereen op zijn eigen manier

Op 31 januari was de Frisse Blik Talk. 3 sprekers kwamen hun visie geven op het thema van de avond: 'Eigentijds Kritisch'. Hoe zorg je dat je dat blijft?!

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Katy staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Katy den Tex

Loopbaancoach & HR Adviseur bij Studentflex

katydentex@studentflex.nl

06-41059564

Mail Katy

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer