fbpx

Vandebron is een energieleverancier met 1 missie: de energiemarkt duurzamer, eerlijker en transparanter maken. Vandebron is een van de oudste partners van Studentflex waar al een aantal jaar commercieel talent uitgezonden wordt.

VandeBron

Vandebron is een energieleverancier met 1 missie: de energiemarkt duurzamer, eerlijker en transparanter maken.

Hoe ze dat doen? Vandebron verbindt klanten aan lokale boeren die op een duurzame manier stroom opwekken. Een jonge en ambitieuze club medewerkers vormt Vandebron. Dit jaar bestaat Vandebron vijf jaar. De jonge partij is in een korte tijd enorm gegroeid – is vier verdiepingen hoog aan de Herengracht, hartje Amsterdam – en is klaar om de energiemarkt verder op z’n kop te zetten!

Vandebron is een van de oudste partners van Studentflex waar al een aantal jaar commercieel talent uitgezonden wordt. Studenten die zich graag op gebied van sales en klantrelaties willen ontwikkelen zijn hier aan het juiste adres. Door middel van trainingen, goede begeleiding en groeitrajecten krijgen medewerkers van Vandebron de mogelijkheid in een korte tijd veel te leren. Uitzendkrachten leggen hier de basis voor een glansrijke carrière!

 

volg ons op

Lees ook

Sophie van Woerkom over sales, gladde verkooppraatjes en kritisch blijven naar jezelf

Voor deze editie van het Centraal Station spreek ik Sophie van Woerkom, die sinds oktober 2018 werkzaam is bij Vandebron als salesadviseur. Sophie werd eerder dit jaar benoemd als een van de beste uit het salesteam en won daardoor Studentfl

Lees meer

Gouden Gieter – Sophie van Woerkom | Vandebron

Sophie van Woerkom, salesadviseur bij Vandebron, heeft de Gouden Gieter in november gewonnen! Sophie is een van de beste uit het sales team en vangt veel extra diensten op van collega’s of in drukke tijden.

Lees meer

Nieuwsbrief – december 2019

Maandelijks brengt Studentflex je op de hoogte middels haar nieuwsbrief!

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Michiel staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Michiel Bijleveld

Junior Account Manager bij Studentflex

michielbijleveld@studentflex.nl

020 - 358 58 80

Mail Michiel

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer