Sinds medio 2014 ondersteunt Studentflex Vandebron bij het op peil houden van een flexibele schil, waarbij de schil altijd op- en afgeschaald kan worden wanneer daar behoefte aan is.

VandeBron

Achtergrond

Toen Vandebron half 2014 begon met het aanbieden van hun diensten, het leveren van rechtstreekse energie van een duurzame onafhankelijk bron, hadden ze extra handen nodig om de aanwas van nieuwe klanten te bedienen. Aangezien het een jonge start-up betrof sprak Vandebron de voorkeur uit om een flexibele schil op te bouwen met jonge, energieke en slimme, HBO of Universitair geschoolde flexkrachten.

OPLOSSING

Aangezien Vandebron al gedurende hun opstartfase kwam met de uitvraag van een flexibele schil was het voor Studentflex een uitgelezen kans om een potentieel snel groeiende start-up te ondersteunen en te adviseren bij hun flexibele schil. Met een kantoor in Amsterdam, een community van jong HBO en Universitair geschoolde flexkrachten, is de samenwerking een schot in de roos.

Resultaat

Sinds medio 2014 ondersteunt Studentflex Vandebron bij het op peil houden van een flexibele schil, waarbij de schil altijd op- en afgeschaald kan worden wanneer daar behoefte aan is. De tevredenheid die bij Vandebron heeft over de kwaliteiten van onze flexpool, heeft inmiddels ook geleid tot het feit dat Vandebron inmiddels al 4 flexkrachten in vaste dienst heeft genomen. Zo proberen wij Vandebron optimaal te ondersteunen in hun groei.

 

volg ons op

Lees ook

Kansen liggen meer voor het grijpen dan je denkt

Vaak associëren mensen een nieuwe Frisse start met een nieuwe werkgever. Vaak liggen echter binnen de eigen organisatie mooie kansen veel meer voor het grijpen dan je denkt!

Lees meer

De zinloze zoektocht naar de droombaan

Zoeken naar een droombaan is zinloos. Maar bedenk eerst eens voor jezelf wat voor jou echt belangrijk is, dan kom je vaak al heel dichtbij die ‘droombaan’.

Lees meer

Aftermovies Frisse Blik Talk

Kijk de aftermovies van de vorige edities van de Frisse Blik Talk om te zien wat je kunt verwachten van deze avonden.

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Jaco staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Jaco Breunisse

Back-Office Manager bij Studentflex

jacobreunisse@studentflex.nl

06-45256785

Mail Jaco

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer