fbpx

Vandebron is een energieleverancier met 1 missie: de energiemarkt duurzamer, eerlijker en transparanter maken. Vandebron is een van de oudste partners van Studentflex waar al een aantal jaar commercieel talent uitgezonden wordt.

VandeBron

Vandebron is een energieleverancier met 1 missie: de energiemarkt duurzamer, eerlijker en transparanter maken.

Hoe ze dat doen? Vandebron verbindt klanten aan lokale boeren die op een duurzame manier stroom opwekken. Een jonge en ambitieuze club medewerkers vormt Vandebron. Dit jaar bestaat Vandebron vijf jaar. De jonge partij is in een korte tijd enorm gegroeid – is vier verdiepingen hoog aan de Herengracht, hartje Amsterdam – en is klaar om de energiemarkt verder op z’n kop te zetten!

Vandebron is een van de oudste partners van Studentflex waar al een aantal jaar commercieel talent uitgezonden wordt. Studenten die zich graag op gebied van sales en klantrelaties willen ontwikkelen zijn hier aan het juiste adres. Door middel van trainingen, goede begeleiding en groeitrajecten krijgen medewerkers van Vandebron de mogelijkheid in een korte tijd veel te leren. Uitzendkrachten leggen hier de basis voor een glansrijke carrière!

 

volg ons op

Lees ook

Versnelling van innovatie

In Nederland zien we dat de opmars van tech platforms zorgt voor een verdringing van de oude kampioenen. Welke waardevolle lessen leren we uit de snelgroeiende tech wereld en hoe houden zij collega's aan boord?

Lees meer

Testimonial Take: wilskracht en zelfvertrouwen

Take werkt als Screening Operations bij Adyen. Hij vertelt over de steun en relaxte sfeer tijdens het contact met Studentflex, zijn werk bij Adyen en zijn kijk op het werken met verschillende culturen.

Lees meer

Durf te twijfelen

Hoe comfortabel voel jij je om op jouw werk twijfels te bespreken over jouw functie en jouw toekomst binnen de organisatie? Deze vraag stellen we veel aan onze gesprekspartners.

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Michiel staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Michiel Bijleveld

Junior Accountmanager bij Studentflex

michielbijleveld@studentflex.nl

06-42642815

Mail Michiel

Events

Alle events

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer