fbpx

Ciphix is een Rotterdamse IT-startup die zich focust op het optimaliseren van processen door middel van software robots. Ciphix bouwt een echte digitale workforce voor haar klanten.

Ciphix bouwt de nieuwe robots

Ciphix is een Rotterdamse IT-startup die zich focust op het optimaliseren van processen door middel van software robots. Ciphix bouwt een echte digitale workforce voor haar klanten. De markt waarin zij zich bevinden, is in rap tempo aan het ontwikkelen. Steeds meer bedrijven zien in dat repetitieve, saaie en langdurige processen niet door hun werknemers moeten worden uitgevoerd, maar dat robots dit veel beter kunnen doen. Hierdoor krijgen werknemers weer de tijd om zich te focussen op waarde toevoegende activiteiten.

Via Studentflex komt Ciphix in contact met studenten die onder andere geïnteresseerd zijn in Artificial Intelligence, Machine Learning en aanverwante technologie.
Omdat Ciphix nu zo snel groeit, wil Ciphix graag ambitieuze en ondernemende persoonlijkheden veel kansen bieden om te groeien, leren en waarde toevoegen aan het team.

Interessant? Kijk dan vooral eens op www.ciphix.io of laat het ons weten.

volg ons op

Lees ook

Sophie van Woerkom over sales, gladde verkooppraatjes en kritisch blijven naar jezelf

Voor deze editie van het Centraal Station spreek ik Sophie van Woerkom, die sinds oktober 2018 werkzaam is bij Vandebron als salesadviseur. Sophie werd eerder dit jaar benoemd als een van de beste uit het salesteam en won daardoor Studentfl

Lees meer

Gouden Gieter – Sophie van Woerkom | Vandebron

Sophie van Woerkom, salesadviseur bij Vandebron, heeft de Gouden Gieter in november gewonnen! Sophie is een van de beste uit het sales team en vangt veel extra diensten op van collega’s of in drukke tijden.

Lees meer

Nieuwsbrief – december 2019

Maandelijks brengt Studentflex je op de hoogte middels haar nieuwsbrief!

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Anneloes staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Anneloes Dimmendaal

Lead Recruitment Consultant bij Studentflex

anneloesdimmendaal@hipoacademy.nl

06-42092141

Mail Anneloes

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer