fbpx

Ciphix is een Rotterdamse IT-startup die zich focust op het optimaliseren van processen door middel van software robots. Ciphix bouwt een echte digitale workforce voor haar klanten.

Ciphix bouwt de nieuwe robots

Ciphix is een Rotterdamse IT-startup die zich focust op het optimaliseren van processen door middel van software robots. Ciphix bouwt een echte digitale workforce voor haar klanten. De markt waarin zij zich bevinden, is in rap tempo aan het ontwikkelen. Steeds meer bedrijven zien in dat repetitieve, saaie en langdurige processen niet door hun werknemers moeten worden uitgevoerd, maar dat robots dit veel beter kunnen doen. Hierdoor krijgen werknemers weer de tijd om zich te focussen op waarde toevoegende activiteiten.

Via Studentflex komt Ciphix in contact met studenten die onder andere geïnteresseerd zijn in Artificial Intelligence, Machine Learning en aanverwante technologie.
Omdat Ciphix nu zo snel groeit, wil Ciphix graag ambitieuze en ondernemende persoonlijkheden veel kansen bieden om te groeien, leren en waarde toevoegen aan het team.

Interessant? Kijk dan vooral eens op www.ciphix.io of laat het ons weten.

volg ons op

Lees ook

Durf te twijfelen

Hoe comfortabel voel jij je om op jouw werk twijfels te bespreken over jouw functie en jouw toekomst binnen de organisatie? Deze vraag stellen we veel aan onze gesprekspartners.

Lees meer

Testimonial Jana: in gesprek met marketing experts van over de hele wereld

Jana werkt als NextGen bij Adyen in partner marketing en vertelt hoe positief verrast ze was door de persoonlijke aanpak van onze accountmanager Laura, haar werkzaamheden bij Adyen, de werkomgeving en de tech industrie. Lees snel meer!

Lees meer

In gesprek met Sander Bos: een geboren ondernemer

Voor deze editie van het Centraal Station blog spreek ik met Sander Bos (21), één van de oprichters van het succesvolle en sociale initiatief Studenten helpen Scholieren. Hoe kwamen de studenten op het idee en hoe ziet Sander de toekomst?

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Lavy staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Lavy van der Goot

Talent Development Coach bij Studentflex

lavyvandergoot@studentflex.nl

06-41486885

Mail Lavy

Events

Alle events

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer