fbpx

Ciphix is een Rotterdamse IT-startup die zich focust op het optimaliseren van processen door middel van software robots. Ciphix bouwt een echte digitale workforce voor haar klanten.

Ciphix bouwt de nieuwe robots

Ciphix is een Rotterdamse IT-startup die zich focust op het optimaliseren van processen door middel van software robots. Ciphix bouwt een echte digitale workforce voor haar klanten. De markt waarin zij zich bevinden, is in rap tempo aan het ontwikkelen. Steeds meer bedrijven zien in dat repetitieve, saaie en langdurige processen niet door hun werknemers moeten worden uitgevoerd, maar dat robots dit veel beter kunnen doen. Hierdoor krijgen werknemers weer de tijd om zich te focussen op waarde toevoegende activiteiten.

Via Studentflex komt Ciphix in contact met studenten die onder andere geïnteresseerd zijn in Artificial Intelligence, Machine Learning en aanverwante technologie.
Omdat Ciphix nu zo snel groeit, wil Ciphix graag ambitieuze en ondernemende persoonlijkheden veel kansen bieden om te groeien, leren en waarde toevoegen aan het team.

Interessant? Kijk dan vooral eens op www.ciphix.io of laat het ons weten.

volg ons op

Lees ook

Research Paper Diversiteit op de werkvloer

Samen met ons zusterbedrijf Studentflex hebben wij ons verdiept in een belangrijk, maatschappelijk en actueel onderwerp. Met trots presenteren wij jullie dan ook onze research paper: diversiteit op de werkvloer!

Lees meer

Frisse Blik Online – Veronne van der Meijs

Veronne van der Meijs is regiodirecteur bij JINC. Een organisatie die strijd voor gelijke kansen voor ieder kind in Nederland. Maar wat doet JINC precies? En wat kan jij doen? Veronne vertelt je alles!

Lees meer

Gouden Gieter – Iris Bosch | Check

Door haar betrokkenheid en luisterend oor heeft Iris Bosch, Community Manager bij Check, afgelopen november de Gouden Gieter in ontvangst mogen nemen!

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Loreen staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Loreen Bone

Junior Accountmanager bij Studentflex

loreenbone@studentflex.nl

06-18203077

Mail Loreen

Events

Alle events

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer