fbpx

Praktijkvoorbeelden

 ‘Studentflex stelt zich op als sparringpartner en niet alleen als leverancier. Ze denken met ons mee hoe het team van uitzendkrachten optimaal te organiseren en te bemensen’ Maaike Snijder - Manager Centrum Financiele Diensten - Ballast Ne

Lees meer

Ciphix is een Rotterdamse IT-startup die zich focust op het optimaliseren van processen door middel van software robots. Ciphix bouwt een echte digitale workforce voor haar klanten.

Lees meer

UBER

Door een wereldwijde doorbraak van UBER is het bedrijf in Amsterdam op zoek naar administratieve ondersteuning. Hierbij is het profiel van de flexibele medewerker erg van belang aangezien UBER staat voor snel, vlot en innovatief.

Lees meer

Adyen

Adyen is een zeer snel groeiende Nederlandse unicorn, die door snelle groei een flexibele schil wilt opbouwen ter ondersteuning van verschillende afdelingen. Sinds 2015 ondersteunt Studentflex inmiddels Adyen.

Lees meer

VandeBron

Vandebron is een energieleverancier met 1 missie: de energiemarkt duurzamer, eerlijker en transparanter maken. Vandebron is een van de oudste partners van Studentflex waar al een aantal jaar commercieel talent uitgezonden wordt.

Lees meer