Ballast Nedam

Duurzame groei door continu te verbeteren. Challenge to improve

Ballast Nedam

‘Studentflex stelt zich op als een sparringpartner en niet alleen als een leverancier. Ze denken met ons mee hoe het team van uitzendkrachten optimaal te organiseren en te bemensen.’

Wat was de aanleiding om een samenwerking met Studentflex aan te gaan?
Op het centrum financiële diensten van Ballast Nedam komt dagelijkse een grote hoeveelheid facturen binnen die tijdig en correct verwerkt moeten worden. De uitdaging zit in het feit dat de facturenstroom gedurende het jaar fluctueert, daarom maken wij gebruik van een flexibele schil.

Waarom was de keuze voor Studentflex doorslaggevend?
Doordat Studentflex HBO en WO studenten inzet, leren de kandidaten snel en zijn snel ingewerkt. Daarnaast kijken ze ook naar de persoonlijkheid en vaardigheden van de kandidaat en weten ze die te matchen aan onze afdeling, wat ertoe leidt dat de uitzendkrachten ook met ons meedenken over werkprocessen en andere uitdagingen.

Wat vinden jullie zo fijn aan de samenwerking met Studentflex?
De matches die gemaakt worden: er zijn veel studenten die bij ons voor een langere tijd aan de slag gaan, voor een jaar of zelfs langer. Dit is fijn voor de continuïteit, en ook prettig voor de vaste medewerkers. Want die hebben bekende gezichten om zich heen en weten ook wat ze van hen kunnen verwachten.

Wat zijn hoogtepunten in de samenwerking met Studentflex?
Afgelopen jaren is er door Studentflex regelmatig een voorman op onze afdeling ingezet. Een betrokken uitzendkracht die verschillende operationele werkzaamheden van ons overnam. Denk hierbij aan het inwerken van nieuwe studenten of het opstellen van roosters.

Waarom zou je andere bedrijven een partnerschap met Studentflex aanbevelen?
Studentflex stelt zich op als sparringpartner en niet alleen als leverancier. Ze denken met ons mee hoe het team van uitzendkrachten optimaal te organiseren en te bemensen. Daarmee worden we echt enorm geholpen!

Maaike Snijder – Manager Centrum Financiële Diensten – Ballast Nedam

Subtitle

Aliquam elementum finibus lacus, non efficitur sapien auctor ut. Fusce nec ultricies elit. Mauris id diam dui. Nullam vestibulum nisi diam, sit amet sagittis diam viverra non. Pellentesque ac aliquam tellus, sed convallis eros. Suspendisse interdum augue eros, non ultrices velit convallis a. Nulla imperdiet orci egestas enim commodo, id commodo ex pulvinar. Fusce auctor odio tellus, non ullamcorper sem sagittis eu. Ut dictum tristique nisl ac faucibus. Cras eu tortor fermentum, tincidunt augue id, fermentum dui. Integer in ultrices tortor, ut ornare ante. Aenean sagittis nisl nulla, ac consequat leo maximus nec.