fbpx

Ik zoek een uitdaging

Waar is de pagina met vacatures?
Die hebben we niet!

Hoe vind ik dan werk via jullie?

We leren je kennen, goed kennen. Wie je bent, wat je kan en wat je wil. We kennen onze opdrachtgevers, we weten wie ze zoeken. En dan is het een kwestie van de beste kandidaat in contact brengen met de meest geschikte organisatie.

Stap 1

Kennismaken

Je hebt van ons gehoord. Bijvoorbeeld van iemand die al voor ons werkt of doordat je ons online tegengekomen. De eerste stap is dan inschrijven. Daarna bellen we, zodat we over en weer merken of we samen verder willen.
Ja? Dan spreken we af en bezoek je een van onze hubs. Even toetsen of die eerste indruk klopte en de basis leggen voor een goede relatie.

Stap 2

Begeleiden

We blijven in gesprek, spiegelen, bevragen elkaar. Soms is een kickstart op zijn plaats. Daarvoor hebben we de High Potential Academy. Dat is een klankbord voor vragen. Je ontwikkelt er een bredere kijk op jezelf, de arbeidsmarkt en de maatschappij.
Het doel is natuurlijk dat je uitdagende, goedbetaalde opdrachten vindt. Daar zoeken we intussen naar. Werk dat werkelijk bij jou past: na stap 2 hebben we daar een goed beeld van.

Stap 3

Verbinden

We hebben werk voor je, we leggen de verbinding tussen jou en de opdrachtgever. Die opdrachtgever kennen we net zo goed als jou. Die past net zo goed bij ons als jij. Dat is de basis voor een langetermijnrelatie, precies waar we op uit zijn.

Stap 4

Netwerken

Eenmaal aan het werk via Studentflex betekent niet dat we je loslaten. We blijven in contact. Ontwikkel je je nog voldoende? Zijn er vragen, drempels of zit je op een dood spoor? We zijn er voor je. Zo halen we alles uit je carrière wat erin zit.

 

 

 

Heb je vragen?
Anneloes staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Anneloes Dimmendaal

Lead Recruitment Consultant bij Studentflex

anneloesdimmendaal@hipoacademy.nl

06-42092141

Mail Anneloes