fbpx

Deze editie zijn Bart Deurloo - Nederlands Olympiër, Daniel Salimian - Founder van WoodWatch en Sophie Deckers - Founder van Boommade uitgenodigd!

Frisse Blik Talk #4

5 juli 2018 - 18:00
HUB Amsterdam - Tweede Jan Steenstraat 23hs
aanmelden

Frisse Blik Talk #4

Op 5 juli vond de Frisse Blik Talk #4 plaats. Voor een Frisse Blik Talk nodigen wij inspirerende sprekers uit. Deze sprekers geven hun visie over een zelf te bepalen onderwerp. Zoals de naam van het evenement al zegt ‘Frisse Blik’ gaat het vooral om het geven van een originele, vernieuwende kijk op een onderwerp. Het doel van deze avond is de student te inspireren. Vervolgens zullen de sprekers de interactie aan gaan met het publiek.

Een frisse Terugblik

Voor Frisse Blik Talk #4 hebben wij Nederlands Olympiër Bart Deurloo, co-founder WoodWatch Daniel Salimian én ten slotte founder Boommade Sophie Deckers mogen ontvangen.

Daniel´s ´world that works for me´, de eerlijkheid van Sophie én Bart zijn passie voor turnen. Zij hebben het publiek geïnspireerd kritisch te blijven kijken naar hun persoonlijke (loopbaan) ontwikkeling.

Benieuwd naar de nieuwe sprekers?

Stay tuned!

Frisse Blik Talk 4 Studentflex High Potential Academy

 

Aanmelden voor dit event

volg ons op

Lees ook

In de praktijk ontdekken wat bij je past

Voor deze editie van Centraal Station spreek ik met Sanne Koenen. Zij droomde als kind al van een baan als advocaat. Ze heeft het roer omgegooid en is door kritisch naar zichzelf te kijken beland op een positie die wél bij haar past.

Lees meer

Gouden Gieter 8 – Lisanne van Kessel | Adyen

Op 1 maart is de Gouden Gieter uitgereikt bij Adyen! Lisanne van Kessel ontving de prijs omdat zij in de afgelopen 6 maanden een hecht team van 28 internationale studenten heeft gevormd. Dat verdient wat ons betreft een groot compliment!

Lees meer

Eigentijds kritisch, iedereen op zijn eigen manier

Op 31 januari was de Frisse Blik Talk. 3 sprekers kwamen hun visie geven op het thema van de avond: 'Eigentijds Kritisch'. Hoe zorg je dat je dat blijft?!

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Dorothée staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Dorothée Di-Fraïa

HUB Manager Amsterdam bij Studentflex

dorotheedifraia@studentflex.nl

06-42642815

Mail Dorothée

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer