fbpx

Tristen vertelt over zijn ervaring met Studentflex, de match met de cultuur en werkwijze van New10 en hoe zijn baan bij New10 hem verder helpt op manieren die hij bij zijn studie mistte. Lees meer!

Testimonial Tristen: de perfecte match

Tristen (24) werkt sinds een jaar bij New10, een dochteronderneming van ABN Amro, als Onboarding Specialist via Studentflex. Hij vertelt over het eerste gesprek met Studentflex, de persoonlijke aanpak, de match met New10 en de cultuur van het bedrijf. 

HET BEGIN

“Vorige zomer besloot ik dat ik meer ervaring op wilde doen in het bedrijfsleven. Precies op dat moment werd ik door Studentflex benaderd door Milou, een van de flexers. Hierna had ik al snel een intakegesprek en deze was heel anders dan ik had verwacht. Normaal bereid je je inhoudelijk voor op een sollicitatiegesprek en op wat je allemaal kan, maar bij Studentflex ging het op een veel persoonlijker niveau over wie ik als persoon ben en wat m’n sterke punten zijn. Hier werd ik positief door verrast. Na het gesprek had ik nog wat twijfels omdat ik niet wist wat ik kon verwachten en ik vroeg me af: ‘met wat zouden ze aankomen?’. Binnen een paar dagen werd ik gebeld over een vacature bij New10 en dit bleek ik één keer raak.

Tijdens het gesprek had ik aangegeven bezig te zijn met een technische studie en programmeren, maar dat ik het economische aspect nog wel mistte. New10 bevatte precies waar ik naar op zoek was zonder dat ik het expliciet had benoemd. Inmiddels werk ik nu bijna een jaar als Onboarding Specialist bij New10, een dochteronderneming van ABN Amro en gespecialiseerd in zakelijke leningen. Ik beoordeel de aanvragen die binnenkomen en ben dus eigenlijk een soort detective op zoek naar sporen die kunnen leiden naar goedkeuring of afwijzing van een lening.”


WERKEN BIJ NEW10

New10 is precies het soort bedrijf waar ik naar op zoek was: een open cultuur zonder duidelijke hiërarchie. Je hebt veel contact met iedereen binnen het bedrijf en wordt aangemoedigd om anderen te benaderen. Er is heel veel ruimte om zelf projecten op te pakken en zelf iets op te zetten. We hebben zelfs één keer per week ‘Changetijd’, een dag waarop je geen aanvragen beoordeelt maar juist de tijd krijgt om aan andere projecten te werken om processen te verbeteren. Ook hebben we tweewekelijkse projecten in teams en meetings waarin ieder team vertelt waar ze mee bezig zijn zodat je weet waar iedereen in het bedrijf mee bezig is.”


TRISTENS ONTWIKKELING

“Deze baan helpt me verder op manieren die ik bij m’n studie mistte: ik krijg de mogelijkheid om initiatief te nemen, veel in te brengen en eigen projecten op te pakken. Ook krijg ik, omdat het een groeiend bedrijf is, veel mee van wat er allemaal bij komt kijken als je een idee hebt en dit daadwerkelijk wil uitvoeren. Door de open cultuur leer ik ook om de juiste mensen bij elkaar te zoeken en op de juiste mensen af te stappen als je zelf ergens niet uit komt. Ja, ik zit heel goed op mijn plek bij New10!”

volg ons op

Lees ook

Durf te twijfelen

Hoe comfortabel voel jij je om op jouw werk twijfels te bespreken over jouw functie en jouw toekomst binnen de organisatie? Deze vraag stellen we veel aan onze gesprekspartners.

Lees meer

Testimonial Jana: in gesprek met marketing experts van over de hele wereld

Jana werkt als NextGen bij Adyen in partner marketing en vertelt hoe positief verrast ze was door de persoonlijke aanpak van onze accountmanager Laura, haar werkzaamheden bij Adyen, de werkomgeving en de tech industrie. Lees snel meer!

Lees meer

In gesprek met Sander Bos: een geboren ondernemer

Voor deze editie van het Centraal Station blog spreek ik met Sander Bos (21), één van de oprichters van het succesvolle en sociale initiatief Studenten helpen Scholieren. Hoe kwamen de studenten op het idee en hoe ziet Sander de toekomst?

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Anneloes staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Anneloes Dimmendaal

Lead Recruitment Consultant bij Studentflex

anneloesdimmendaal@hipoacademy.nl

06-42092141

Mail Anneloes

Events

Alle events

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer