fbpx

Take werkt als Screening Operations bij Adyen. Hij vertelt over de steun en relaxte sfeer tijdens het contact met Studentflex, zijn werk bij Adyen en zijn kijk op het werken met verschillende culturen. Lees meer!

Testimonial Take: wilskracht en zelfvertrouwen

Take (22) werkt als Screening Operations bij Adyen. Hij vertelt over de steun en relaxte sfeer tijdens het contact met Studentflex, zijn werk bij Adyen en zijn kijk op het werken met verschillende culturen.

HET BEGIN

Tijdens mijn bachelor was ik toe aan een bijbaan waar ik ook echt iets zou leren. Een vriend raadde mij Studentflex aan en vanaf daar ging het heel snel. Tijdens het intakegesprek werd me verteld dat het drie weken kon duren voordat ik iets zou horen, maar vier uur later werd ik al gebeld voor de functie van Screening Operations bij Adyen. Ik vond vooral de steun en relaxte sfeer tijdens de sollicitaties en telefoongesprekken met Studentflex heel fijn. Het contact was heel laagdrempelig.”


WERKEN BIJ ADYEN

“Vanuit m’n studies en interesses hield ik me niet bezig met de financiële sector. Daarom ben ik me gaan verdiepen in het bedrijf, sprak ik met anderen die er werkten en sprak ik nogmaals met Studentflex over Adyen. Dit gaf me allemaal meer motivatie. Deze verschillende perspectieven hielpen enorm omdat deze functie niet iets was waar ik normaal meteen naar zou kijken, maar vooral het internationale aspect en de maatschappelijke focus van Adyen spraken me erg aan.

Op dit moment werk ik als Screening Operations en controleer ik voornamelijk betaalgegevens om te zien of er geen fraude wordt gepleegd en alle registraties van bedrijven goed staan. Bij onze dagelijkse meetings, en in het algemeen, wordt vaak onze feedback gevraagd en eigen initiatieven worden erg gewaardeerd. Ook worden we regelmatig gevraagd om nieuwe medewerkers te helpen, dit zorgt voor een fijne afwisseling.”


TAKE’S ONTWIKKELING

“Bij mijn studie focus ik me vooral op sociale en maatschappelijke aspecten en dat vind ik heel mooi, maar het is soms ook vrij vaag en abstract. Wat kan en wil ik daar precies mee doen? Mijn persoonlijke ambitie is om op internationaal niveau een maatschappelijke functie te vervullen. Door Adyen heb ik contact met mensen met verschillende achtergronden die verschillende manieren hebben van werken en communiceren. Ik vind het erg interessant om deze interculturele communicatie mee te krijgen en hier meer over te leren. Daarnaast merk ik dat ik door de open cultuur bij Adyen me sneller uitlaat over dingen en dat dit ook wordt gewaardeerd: dit geeft wilskracht en zelfvertrouwen.”

Geschreven door Pinar Tas

volg ons op

Lees ook

Whitepaper Online Onboarden

Succesvol onboarden van nieuwe medewerkers is essentieel voor het werkgeluk en de productiviteit op de werkvloer. De afgelopen tijd is de focus verschoven van offline naar online onboarden.

Lees meer

Testimonial Gijs: de brug tussen het bedrijf en de technologie

Gijs (22) werkt als Conversation Automation Developer bij Ciphix. Hij vertelt over de fijne contactmomenten met Studentflex, zijn functie en het vergaren van zijn kennis bij Ciphix.

Lees meer

“Wees niet die eigenwijze persoon die de randjes van de regels opzoekt”

Wees niet die eigenwijze persoon die de randjes van de regels opzoekt. Aldus Mark Rutte. Is het opzoeken van de mazen der wet, het randje van de regels, iets typisch Nederlands?

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Maurits staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Maurits ter Poorten

Commercieel Manager bij Studentflex

mauritsterpoorten@studentflex.nl

06-42712294

Mail Maurits

Events

Alle events

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer