fbpx

Renske vertelt over haar ervaring met Studentflex en hoe ze bij haar baan bij ZIVVER continu wordt uitgedaagd en scherp blijft. Ook vertelt ze wat het haar heeft geleerd tot nu toe. Lees snel meer!

Testimonial Renske: continuïteit van verbeteringen en uitdagingen

Renske (24) werkt sinds een jaar bij ZIVVER als User Representative via Studentflex. Ze vertelt over het eerste contact met Studentflex, haar functie bij ZIVVER en wat ze heeft geleerd bij het bedrijf tot nu toe.

HET BEGIN

“Nadat ik 3,5 jaar bij een salesteam had gewerkt, was ik toe aan iets nieuws. Toen was de grote vraag: ‘wat nu?’. Ik begon bijna aan mijn master en ik had geen zin meer in een ‘simpel’ baantje. Ik was op zoek naar iets serieuzers: een baan met inhoud. Verschillende mensen vertelden me dat Studentflex echt kijkt naar jou als persoon en dat je niet zomaar ergens wordt geplaatst. Op basis hiervan besloot ik contact op te nemen met Studentflex en had ik een gesprek met één van de accountmanagers, Laura. Dit gesprek is me heel erg bijgebleven omdat ze me heel erg begreep, mee dacht en een goed beeld had van wat ik zocht. Er wordt erg gekeken naar waar je uitdagingen zitten en waarin je je nog wil ontwikkelen. Ik liep weg en dacht ‘wow, dat was leuk!’. Na dit gesprek werd ik al snel gebeld over ZIVVER. Ik had nog nooit van ZIVVER gehoord, maar vond het wel heel leuk om iets compleet anders te doen dan wat binnen mijn straatje past. Na de selectierondes bij ZIVVER, was ik meteen enthousiast en voelde ik me er meteen op mijn gemak.”


WERKEN BIJ ZIVVER

“Ik werk nu als User Representative bij ZIVVER en de eerste reactie van mensen is vaak “het is een klantenservice, toch?”, maar het is zoveel meer dan dat. Je bent continu een puzzel aan het oplossen omdat de dingen die klanten ervaren allerlei verschillende oorzaken kunnen hebben. Omdat jij degene bent die het klantcontact heeft, weet jij wat voor wensen er leven. Je bent dus constant bezig met nadenken over wat beter kan. Dit koppel je vervolgens terug naar andere afdelingen. Ook binnen ons team overleggen we wekelijks over hoe wij onze service kunnen verbeteren. Ik leer nu na een jaar nog steeds nieuwe dingen en ik blijf dus constant scherp en uitgedaagd. Je wordt echt serieus genomen bij ZIVVER en je voelt je onderdeel van het bedrijf. Initiatief nemen is een must en je kunt dus ook eigen projecten oppakken waarvan jij het idee hebt dat daar behoefte aan is.”


RENSKES ONTWIKKELING

“Deze baan helpt me ook zeker voor m’n toekomst omdat ik leer om samen te werken in een team, waarbij we elkaar voorzien van feedback. Gedurende mijn baan en masterjaar volg ik ook het High Potential Academy-traject, ik word hierdoor nog meer uitgedaagd om na te denken over mijn carrière. Ik leer om kritisch te zijn, wanneer ik zelf verantwoordelijkheid moet nemen, maar ook wanneer ik om hulp moet vragen. Deze balans is erg belangrijk.”

volg ons op

Lees ook

Durf te twijfelen

Hoe comfortabel voel jij je om op jouw werk twijfels te bespreken over jouw functie en jouw toekomst binnen de organisatie? Deze vraag stellen we veel aan onze gesprekspartners.

Lees meer

Testimonial Jana: in gesprek met marketing experts van over de hele wereld

Jana werkt als NextGen bij Adyen in partner marketing en vertelt hoe positief verrast ze was door de persoonlijke aanpak van onze accountmanager Laura, haar werkzaamheden bij Adyen, de werkomgeving en de tech industrie. Lees snel meer!

Lees meer

In gesprek met Sander Bos: een geboren ondernemer

Voor deze editie van het Centraal Station blog spreek ik met Sander Bos (21), één van de oprichters van het succesvolle en sociale initiatief Studenten helpen Scholieren. Hoe kwamen de studenten op het idee en hoe ziet Sander de toekomst?

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Kasper staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Kasper Klop

Commercieel Manager bij Studentflex

kasperklop@studentflex.nl

06-14778311

Mail Kasper

Events

Alle events

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer