fbpx

Frederique werkt als Grafisch Vormgever & DTP'er bij Tover. Ze vertelt over de fijne begeleiding van Studentflex, haar werkzaamheden en de ervaring die ze heeft opgedaan binnen Tover. Lees meer!

Testimonial Frederique: goed voorbereid op de toekomst

Frederique (25) werkt als Grafisch Vormgever & DTP’er bij Tover. Ze vertelt over de fijne contact momenten met Studentflex, haar werkzaamheden bij Tover en de ervaringen die ze heeft opgedaan.

CONTACTMOMENTEN MET STUDENTFLEX

“Tijdens de eindfase van mijn bachelor Cultureel Erfgoed aan de Reinwardt Academie zocht ik een inhoudelijke bijbaan. Door de stages tijdens mijn studie werd mijn interesse gewekt voor grafische vormgeving. Ik zocht een bijbaan waarbij ik mij hierin verder kon ontwikkelen. Via Loreen Bone ben ik in contact gekomen met Studentflex. Na mijn intakegesprek werd ik op een fijne manier begeleid door Accountmanager Lucas Florian. Tijdens de voorbereidingen van mijn sollicitatie belde Lucas mij regelmatig om te vragen hoe het ging, dit was erg waardevol. Hij deelde handige links met tips & achtergrondinformatie zodat ik goed voorbereid was.”


WERKEN BIJ TOVER

“Momenteel ben ik werkzaam als Grafisch Vormgever & DTP’er bij Tover op de marketingafdeling. Tover ontwikkelt games voor specifieke doelgroepen, zoals mensen met dementie, mensen met een verstandelijke beperking of kinderen met autisme. Sinds augustus heeft Tover een grote rebranding ondergaan. Ik ondersteun de afdeling bij het implementeren van hun nieuwe huisstijl en het ontwerpen van zowel offline als online communicatiemiddelen. Tijdens mijn werk bij Tover doe ik heel veel kennis op over de Adobe programma’s en leer ik de do’s and don’ts van het grafisch vormgeven.”


FREDERIQUE’S ONTWIKKELING

“Door mijn eerste echte bijbaan heb ik meer ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Ik ben door mijn kritische blik erachter gekomen wat ik een prettige werkwijze vind & wat ik belangrijk vind binnen een organisatie. Studentflex heeft ervoor gezorgd dat ik beter voorbereid ben op de toekomst. Mijn bijbaan heeft ertoe geleid dat ik een contract aangeboden heb gekregen voor een fulltime functie.”

Geschreven door

volg ons op

Lees ook

Research Paper Diversiteit op de werkvloer

Samen met ons zusterbedrijf Studentflex hebben wij ons verdiept in een belangrijk, maatschappelijk en actueel onderwerp. Met trots presenteren wij jullie dan ook onze research paper: diversiteit op de werkvloer!

Lees meer

Frisse Blik Online – Veronne van der Meijs

Veronne van der Meijs is regiodirecteur bij JINC. Een organisatie die strijd voor gelijke kansen voor ieder kind in Nederland. Maar wat doet JINC precies? En wat kan jij doen? Veronne vertelt je alles!

Lees meer

Gouden Gieter – Iris Bosch | Check

Door haar betrokkenheid en luisterend oor heeft Iris Bosch, Community Manager bij Check, afgelopen november de Gouden Gieter in ontvangst mogen nemen!

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Lavy staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Lavy van der Goot

Talent Development Coach bij Studentflex

lavyvandergoot@studentflex.nl

06-41486885

Mail Lavy

Events

Alle events

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer