fbpx

Damian werkt als Contracting Officer bij ABN AMRO Asset Based Finance. Hij vertelt hoe hij binnen 1 maand via Studentflex een baan had bij ABN AMRO en meer over zijn uitstapje in het bedrijfsleven. Lees meer!

Testimonial Damian: een uitstapje naar het bedrijfsleven

Damian (22) werkt al langer dan een jaar bij ABN AMRO als Contracting Officer via Studentflex. Hij vertelt over het eerste contact met Studentflex, haar functie bij ABN AMRO en wat hij heeft geleerd bij het bedrijf tot nu toe.

HET EERSTE CONTACTMOMENT

“Na 6 maanden studeren in Noorwegen zocht ik een studiegerelateerde en inhoudelijke bijbaan. Een bijbaan die mooi aansloot bij mijn Bachelor Economics and Business Economics en Master Quantitative Finance.Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht op de website van Studentflex. Ik schreef mij in en vanaf dat moment ging het erg snel. De persoonlijke en fijne begeleiding van Accountmanager Lucas zorgde ervoor dat ik binnen een maand aan de slag kon bij ABN AMRO.


WERKEN BIJ ABN AMRO

Momenteel ben ik werkzaam als Contracting Officer bij ABN AMRO Asset Based Finance. Als Contracting Officer ben ik voornamelijk bezig met het opstellen van financieringsovereenkomsten en zekerheidsdocumentatie tussen de bedrijven die debiteuren en/of voorraadfinanciering krijgen van ABN of ABN zelf. Tijdens mijn werkzaamheden had ik te maken met economische termen en financiële ratio’s die terugkwamen in mijn studie.


DAMIAN’S ONTWIKKELING

“Mijn tijd bij ABN AMRO kan ik omschrijven als leuk en leerzaam. De mensen zijn vriendelijk, geïnteresseerd en willen je graag helpen. Door een uitstapje naar het bedrijfsleven kon ik zien wat de mogelijkheden waren binnen mijn vakgebied. Ik weet nu hoe een grote organisatie als ABN AMRO opereert. Je weet pas echt hoe het eraan toe gaat als je er zelf werkt.”

Geschreven door

volg ons op

Lees ook

Research Paper Diversiteit op de werkvloer

Samen met ons zusterbedrijf Studentflex hebben wij ons verdiept in een belangrijk, maatschappelijk en actueel onderwerp. Met trots presenteren wij jullie dan ook onze research paper: diversiteit op de werkvloer!

Lees meer

Frisse Blik Online – Veronne van der Meijs

Veronne van der Meijs is regiodirecteur bij JINC. Een organisatie die strijd voor gelijke kansen voor ieder kind in Nederland. Maar wat doet JINC precies? En wat kan jij doen? Veronne vertelt je alles!

Lees meer

Gouden Gieter – Iris Bosch | Check

Door haar betrokkenheid en luisterend oor heeft Iris Bosch, Community Manager bij Check, afgelopen november de Gouden Gieter in ontvangst mogen nemen!

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Jaco staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Jaco Breunisse

Back-Office Manager bij Studentflex

jacobreunisse@studentflex.nl

06-45256785

Mail Jaco

Events

Alle events

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer