fbpx

Iedere week vinden er tientallen face-2-face gesprekken plaats met ambitieuze, slimme talenten die interesse hebben in tijdelijke bijbanen. Deze talenten begeleiden we met veel trots waardoor het merendeel ook wordt verbonden met onze opdrachtgevers.

Nog meer duurzame relaties gecreëerd afgelopen maanden door Studentflex

We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten bij Studentflex. De airco moet bij ons op volle toeren draaien. Óók wanneer er geen hittegolf door ons kleine landje raast.  

Iedere week vinden er tientallen face-2-face gesprekken plaats met ambitieuze, slimme talenten die interesse hebben in tijdelijke bijbanen. Deze talenten begeleiden we met veel trots waardoor het merendeel ook wordt verbonden met onze opdrachtgevers. In de afgelopen periodes hebben we 40% méér duurzame verbindingen gecreëerd. Dit maakt ons trots maar inspireert ons ook om de route die we zijn ingeslagen te continueren.

We merken in alles dat we waarde toevoegen, een korte weergave:

• Kandidaten komen bij ons terug als nieuwe opdrachtgevers, opdrachtgevers blijven ons zien als klankbord waardoor de dialoog nog meer inhoudelijk wordt. Hoe vet is dat!

• Toegevoegde waarde leveren we ook zeker met onze Frisse Blik Talk edities, welke we blijven continueren. Je laten inspireren door personen die je zijn voor gegaan kan altijd een belangrijke drijfveer zijn. Schroom daarom niet om op 3 oktober aanwezig te zijn bij de 8ste editie.

• Ons team blijft groeien, naast de vertrouwde HUB-managers is het commerciële team uitgebreid met Laura Wendels en Loreen Bone. Oude flexkrachten die nu in onze team zitten, een weerspiegeling van hetgeen we doen. Heb je ook interesse om je bij onze organisatie te voegen, kijk dan naar de werken bij Studentflex-pagina.

Via deze weg willen we jullie dan ook ontzettend bedanken voor de energie die we van jullie krijgen. Onze community is onze drijvende kracht en we zijn er super trots op dat we een duurzame relatie met elkaar hebben. In de komende maanden zullen we elkaar vast en zeker spreken, probeer ons daarbij ook uit te dagen, dat zullen we ook bij jullie doen.

Enjoy the summer and let’s go for it!

Het Studentflex-team.

Geschreven door Maurits ter Poorten

volg ons op

Lees ook

Sophie van Woerkom over sales, gladde verkooppraatjes en kritisch blijven naar jezelf

Voor deze editie van het Centraal Station spreek ik Sophie van Woerkom, die sinds oktober 2018 werkzaam is bij Vandebron als salesadviseur. Sophie werd eerder dit jaar benoemd als een van de beste uit het salesteam en won daardoor Studentfl

Lees meer

Gouden Gieter – Sophie van Woerkom | Vandebron

Sophie van Woerkom, salesadviseur bij Vandebron, heeft de Gouden Gieter in november gewonnen! Sophie is een van de beste uit het sales team en vangt veel extra diensten op van collega’s of in drukke tijden.

Lees meer

Nieuwsbrief – december 2019

Maandelijks brengt Studentflex je op de hoogte middels haar nieuwsbrief!

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Jaco staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Jaco Breunisse

Back-Office Manager bij Studentflex

jacobreunisse@studentflex.nl

06-45256785

Mail Jaco

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer