Studentflex is op zoek naar een (Junior) Accountmanager voor de HUB Amsterdam. De (Junior) Accountmanager is verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van de accounts en de kandidaten binnen onze HUB in Amsterdam.

(Junior) Accountmanager Amsterdam

Studentflex is als uitzendbureau uit op duurzame verbindingen. Die lange termijn is alleen haalbaar als je oprecht in elkaar geïnteresseerd bent. Wij zijn daarom niet alleen oprecht geïnteresseerd in kandidaten maar ook in opdrachtgevers en in elkaar.

Daarom hebben we ook geen eindeloze pagina’s met vacatures en presenteren we geen lange lijst cv’s aan onze opdrachtgevers. We praten, onderzoeken, analyseren. Vervolgens bemiddelen we en dit is hoe wij ons onderscheiden.

Studentflex is te vinden in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland en is daarnaast verbonden met  High Potential Academy.

High Potential Academy is het bureau voor talentontwikkeling. Dit Talent krijgt bij ons een bredere kijk op zichzelf, de arbeidsmarkt en de maatschappij. Die kijk heeft elk talent nodig. Of het nu gaat om een traineeship bij een multinational, een vervolgstap in een consultancy carrière of kiezen voor een startup.

Het begint altijd met iemands eigen verhaal, de eigen motivatie. Alle keuzes in leven en carrière worden gemaakt op basis van zelfkennis. Dit doe je daarop door actief aan de slag te gaan met je vaardigheden en ze zo te ontwikkelen. Dat kan bij High Potential Academy. En wie eenmaal weet wat hij of zij kan, wil, ambieert, kunnen wij helpen de juiste plaats op de arbeidsmarkt te vinden.

Om dit te realiseren zoeken wij een collega die samen met Studentflex de volgende stap wil zetten!

Taken en verantwoordelijkheden binnen studentflex

De (Junior) Accountmanager is verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van de accounts en de kandidaten binnen onze HUB in Amsterdam. De taken bestaan onder anderen uit:

Commercieel

 1. Samen met de HUB manager zorg je voor accounts in de HUB Amsterdam. Je zal daardoor zelfstandig accounts afhandelen en de HUB manager optimaal ondersteunen op andere accounts.
 2. Intensiveren van de relatie met bestaande accounts in Amsterdam door veel persoonlijk contact met opdrachtgever en kandidaat.
 3. Uitbouwen van het huidige aantal accounts in Amsterdam.
 4. Versterken van de band met onze huidige en toekomstige kandidaten (zij zijn onze ambassadeurs en de basis van onze community).
 5. Kansen zien en deze benutten; Vrijheid om eigen inbreng ook tot uitvoering te brengen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw succes!
 6. Realiseren van de individuele en team doelstellingen. Winnen en verliezen doen we daarom samen!

Operationeel

 1. Het uitdragen van de community! Jij bent Studentflex en brengt dit op natuurlijke wijze over op onze doelgroep. Daarom gaat, door jou inzet, de instroom van nieuwe kandidaten, omhoog.
 2. Het managen en voeren van intakegesprekken met potentiële kandidaten.
 3. Het begeleiden van en een band opbouwen met de kandidaten in de Community.
 4. Schakelen met, onze dochterorganisatie, High Potential Academy over kandidaten die in aanmerking komen voor coaching.
 5. Het effectief laten verlopen van de processen tussen de community, opdrachtgevers en de eigen organisatie. Daarnaast probeer jij deze processen te optimaliseren.

Wij verwachten 

 1. Binnen de HUB Amsterdam wordt er snel geschakeld; korte lijnen en een open cultuur. Daarnaast heb jij lef en ben je niet bang om fouten te maken.
 2. Jij bent ondernemend; zelfstartend, hands-on en een natuurlijke netwerker.. Ook ben je bereid dit in te zetten om onze missie te laten slagen.
 3. Communicatief sterk in woord en geschrift.
 4. Energiek, ambitieus en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 5. Enthousiast, kritisch en zorgt dat deze houding resulteert in actie en resultaat.
 6. Empathisch, affiniteit met recruitment en het begeleiden van mensen.
 7. Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring door relevante nevenactiviteiten, werkervaring of toegelichte motivatie.
 8. Stressbestendig, gestructureerd en je kunt prioriteiten stellen. Jij weet met gemak verschillende ballen in de lucht te houden.

Wij bieden

Een ondernemend team vol energieke en ambitieuze mensen. Samen werken wij, vol enthousiasme, aan de verdere groei van Studentflex en High Potential Academy. Ook nemen wij geen blad voor de mond en zijn er voor elkaar. Ook kiezen wij altijd voor het optimale resultaat, waarin opdrachtgever en kandidaat beiden op de eerste plek staan. Tot slot geloven dat wij, juist door deze aanpak, de beste resultaten kunnen realiseren.

Naast groei van de organisatie is persoonlijke groei ook van groot belang. Tot slot bieden wij uiteraard een markt conform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Afhankelijk van de werkervaring kan deze functie zowel junior als senior zijn.

Contactpersoon: Katy den Tex , katydentex@studentflex.nl, 06-41059564

 

Geschreven door Dorothée Di-Fraïa

volg ons op

Lees ook

ABN Amro Lease

Sinds 2013 is Studentflex partner van ABN Amro Lease op verschillende vlakken.

Lees meer

Leiderschap, neem een voorbeeld aan Matthijs van Nieuwkerk

Waarom iedere leider (in spe) veel van Matthijs van Nieuwkerk kan leren. (Zelfs meer dan van Louis, Mart en Johan)

Lees meer

Ballast Nedam kan blijven werken

Ballast Nedam De Turkse eigenaar van Ballast Nedam zorgt ervoor dat de bouwer weer kan blijven werken tot 2020. Zo worden de twijfels over de levensvatbaarheid van Ballast Nedam weg te nemen

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Een (bij)baan die uitdaagt
 • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Katy staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Katy den Tex

Loopbaancoach & HR Adviseur bij Studentflex

katydentex@studentflex.nl

06-41069564

Mail Katy

Events

Alle events

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer