fbpx

Op 1 maart is de Gouden Gieter uitgereikt in Amsterdam. Lisanne van Kessel van Adyen ontving de prijs omdat zij startte als Flexkracht, een vast contract kreeg en nu in een half jaar tijd een hecht team van 28 internationale studenten heeft opgezet. Dat verdient wat ons betreft een groot compliment!

Gouden Gieter 8 – Lisanne van Kessel | Adyen

adyen wint de gouden gieter

Op vrijdag 1 maart was het Nationale Complimentendag: de perfecte dag om de Gouden Gieter uit te reiken! We hebben Lisanne van Kessel van Adyen verrast met de Gouden Gieter. Super om te zien hoe zij startte als Flexkracht, een vast contract kreeg en nu in een half jaar tijd een hecht team van 28 internationale studenten heeft opgezet die ontzettend blij zijn met haar én met het bedrijf! Dat verdient wat ons betreft een groot compliment!

Lisanne was ontzettend verrast en vereerd. Namens Studentflex / High Potential Academy, gefeliciteerd Lisanne, onwijs goed gedaan!

Gouden Gieter Adyen

Geschreven door Thalya Koenen

volg ons op

Lees ook

In de praktijk ontdekken wat bij je past

Voor deze editie van Centraal Station spreek ik met Sanne Koenen. Zij droomde als kind al van een baan als advocaat. Ze heeft het roer omgegooid en is door kritisch naar zichzelf te kijken beland op een positie die wél bij haar past.

Lees meer

Eigentijds kritisch, iedereen op zijn eigen manier

Op 31 januari was de Frisse Blik Talk. 3 sprekers kwamen hun visie geven op het thema van de avond: 'Eigentijds Kritisch'. Hoe zorg je dat je dat blijft?!

Lees meer

Kansen liggen meer voor het grijpen dan je denkt

Vaak associëren mensen een nieuwe Frisse start met een nieuwe werkgever. Vaak liggen echter binnen de eigen organisatie mooie kansen veel meer voor het grijpen dan je denkt!

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Kasper staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Kasper Klop

Commercieel Manager bij Studentflex

kasperklop@studentflex.nl

06-14778311

Mail Kasper

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer