fbpx

Gijs werkt als Conversation Automation Developer bij Ciphix en vertelt hoe positief verrast hij was door de persoonlijke aanpak van onze accountmanager Laura, zijn werkzaamheden bij Ciphix, de werkomgeving en zijn interesses voor Artificial Intelligence. Lees snel meer!

Testimonial Gijs: de brug tussen het bedrijf en de technologie

Gijs (22) werkt als Conversation Automation Developer bij Ciphix. Hij vertelt over de fijne contactmomenten met Studentflex, zijn functie en het vergaren van zijn kennis bij Ciphix

KLAAR VOOR DE START 

“Tijdens de eindfase van mijn bachelor Computer Science zocht ik een passende en inhoudelijk bijbaan naast mijn studie. Ik had minder studieverplichtingen en dus dé ultieme kans om mij te oriënteren voor de keuze van mijn master. Via LinkedIn kwam ik in contact met accountmanager Laura van Studentflex. Tijdens de intake gesprekken merkte ik al direct dat Laura mij echt wilde helpen met een bijbaan passend bij mijn interesses en ambities. Door onze gesprekken bracht Laura aan het licht waar ik tot mijn recht kwam en welke opdrachtgever bij mij paste.” 


WERKEN BIJ CIPHIX 

“Naast mijn studie ben ik altijd erg ondernemend geweest. Ik houd ervan om dingen bouwen. In mijn vrije tijd heb ik bijvoorbeeld meegewerkt aan een applicatie voor een ziekenhuis. Mijn interesse ligt vooral bij Artifical Intelligence omdat het op veel vlakken toepasbaar is en mogelijkheden creëert die er eerst niet waren. Bedrijven hebben steeds meer behoefte aan technologie en digitale oplossingen om hun productiviteit te verhogen.” 

“Momenteel werk ik bij Ciphix als Conversation Automation Developer. Als Conversation Automation Developer ben je de hele dag bezig met verschillende projecten te automatiseren voor klanten. Binnen Ciphix ben ik actief in het meebouwen aan slimme chatbots. Tijdens mijn bijbaan kreeg ik al snel veel verantwoordelijkheid doordat ik mijn eigen kleine projecten mocht doen. Bij Ciphix krijg ik echt energie van de mensen die allemaal dezelfde ambities hebben als ik. Het mooie aan het werk is dat jij de brug bent tussen het bedrijf en de technologie.”

GIJS’ ONTWIKKELING

“Mijn bijbaan bij Ciphix heeft een grote bijdrage geleverd aan de keuze voor mijn master en mijn eigen bedrijf starten. Tijdens mijn bijbaan bij Ciphix krijg ik goed mee hoe ze een start-up runnen en hoe hun ambities hierbij aansluiten.  Het heeft mij meer gemotiveerd om na mijn master bij een start-up te werken en hier veel ervaring op te doen.  Bij Ciphix was één van de eerste quotes die ik hoorde “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”.  Dit is is in mijn ogen ook een goede beschrijving van de mentaliteit binnen Ciphix en de manier van werken. 

Na mijn bachelor wil ik beginnen aan mijn master in Artificial Intelligence. Ik hoop mijn master in twee jaar af te ronden en vervolgens te werken bij Ciphix of iets vergelijkbaars. Uiteindelijk is het mijn droom om zelf een onderneming te starten.” 

Geschreven door Pinar Tas

volg ons op

Lees ook

Flipping the Talent

Voor ons geen keuze tussen rood of blauw, nee we zien ze juist hand in hand gaan. Studentflex en High Potential Academy groeien, ook tijdens deze tweede golf en kijkend naar 2021 zien we kansen, voor jou en voor ons.

Lees meer

Van Internationaal Model tot Freelance Sustainability Consultant

Voor deze editie van de Centraal Station blog was ik op zoek naar een inspirerende vrouw met een interessant verhaal. Dit keer spreek ik met Anouk Torsing: internationaal model, ex-collega van Studentflex en Sustainability Consultant.

Lees meer

Frisse Blik Online – Tijmen Zonderwijk

Tijmen started an online platform with his brother. They sell matchworn and autographed football shirts of your favourite team! Now their expanding the legacy.

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Quirine staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Quirine de Planque

Community Manager bij Studentflex

quirinedeplanque@studentflex.nl

06-52326552

Mail Quirine

Events

Alle events

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer