fbpx

Flipping the Talent

November 2020 zal de boeken ingaan als de maand van de keuze tussen rood of blauw.
Bij het schrijven van deze blog ziet het er echter naar uit dat Biden het voor elkaar heeft gekregen om de kleur rood te flippen naar blauw. Gevreesd wordt dat het nog lang zal duren voordat flipping red to blue geaccepteerd zal worden.

November staat ook voor het bereiken van hoogtepunt 2, de wederopleving van Corona.
Deze tweede Corona golf lijkt nog meer zijn weerslag te leggen op de arbeidsmarkt en ieders gemoedstoestand, maar zoals ik al eerder schreef, het biedt ook kansen. Het is een kwestie van creatief omgaan met je talent, just flip it to the right direction. Probeer open te kijken naar je skills, maar vertrouw vooral op je karakter. In de afgelopen periodes hebben we met Studentflex en High Potential Academy veel talent geholpen aan een plek op de arbeidsmarkt, en nee dat waren geen open deuren.

 

Flipping Talent
Doorzettingsvermogen, creativiteit en aanpassingsvermogen waren de doorslaggevende kernwoorden om een plek te vinden op de arbeidsmarkt. We zien in ieder een talent, we durven aan te geven waar ze dit naar moeten flippen om ze op de juiste plek op de arbeidsmarkt te kunnen laten landen. Wees trots op jezelf, en benut de kansen die voor je liggen. Uiteindelijk moet je het zelf doen, schouders eronder en geloof houden. Dat is ook hoe Biden de swing states heeft doen flippen, jij kan ook je talent flippen. Be positive and go for it!

Groei voor Studentflex en High Potential Academy
Voor ons geen keuze tussen rood of blauw, nee we zien ze juist hand in hand gaan. Studentflex en High Potential Academy groeien, ook tijdens deze tweede golf en kijkend naar 2021 zien we kansen, voor jou en voor ons. We zullen moeten leven met een virus wat nog lang over onze rug meekijkt, met een grootmacht die verdeeld is maar één ding weten we zeker; when you flip your talent there are opportunities, and hope!! God bless you, and may god bless your talent…….

Geschreven door Maurits ter Poorten

volg ons op

Lees ook

Research Paper Diversiteit op de werkvloer

Samen met ons zusterbedrijf Studentflex hebben wij ons verdiept in een belangrijk, maatschappelijk en actueel onderwerp. Met trots presenteren wij jullie dan ook onze research paper: diversiteit op de werkvloer!

Lees meer

Frisse Blik Online – Veronne van der Meijs

Veronne van der Meijs is regiodirecteur bij JINC. Een organisatie die strijd voor gelijke kansen voor ieder kind in Nederland. Maar wat doet JINC precies? En wat kan jij doen? Veronne vertelt je alles!

Lees meer

Gouden Gieter – Iris Bosch | Check

Door haar betrokkenheid en luisterend oor heeft Iris Bosch, Community Manager bij Check, afgelopen november de Gouden Gieter in ontvangst mogen nemen!

Lees meer

Werken via Studentflex. Daarom:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Een (bij)baan die uitdaagt
  • Je ontwikkeling centraal
Inschrijven

Heb je vragen?
Lavy staat voor je klaar!

Ga de uitdaging met Studentflex aan.

Lavy van der Goot

Talent Development Coach bij Studentflex

lavyvandergoot@studentflex.nl

06-41486885

Mail Lavy

Events

Alle events

Gouden gieter

Wie nomineer jij deze periode?

Elke periode kiest de community een favoriete manager. Wie laat zijn of haar kandidaten het hardst groeien?

Lees meer