fbpx

Ontdek hoe flexibel talent je bedrijf verder kan helpen.

Studentflex houdt contact met je.

Met inspirerende events voor opdrachtgevers of flexkrachten, door te bloggen en artikelen te delen.

Lieke van der Plas (25): “Het meervoud van lef is leven.”

Centraal Station

Voor deze editie van de Centraal Station blog was ik op zoek naar een inspirerende vrouw met een interessant verhaal. Dit keer spreek ik met Lieke, genomineerd in 2020 voor Rotterdamse zakenvrouw en communicatietalent van het jaar.

Lees meer

Testimonial Damian: een uitstapje naar het bedrijfsleven

Blog

Damian werkt als Contracting Officer bij ABN AMRO Asset Based Finance. Hij vertelt hoe hij binnen 1 maand via Studentflex een baan had bij ABN AMRO en meer over zijn uitstapje in het bedrijfsleven. Lees meer!

Lees meer

Testimonial Frederique: goed voorbereid op de toekomst

Blog

Frederique werkt als Grafisch Vormgever & DTP'er bij Tover. Ze vertelt over de fijne en persoonlijke gesprekken met Studentflex, haar werkzaamheden en hoe haar bijbaan heeft geresulteerd tot een contract bij Tover.

Lees meer

Frisse Blik Online – Avila Lindgren

Frisse Blik

Avila Lindgren startte een prijswinnend initiatief voor duurzame energie #CaribAlgae. Wat doet CaribAlgae nou precies? Waarom algen? En waarom is dit een belangrijk onderwerp voor onze toekomst?

Lees meer

Flipping the Talent

Blog

Voor ons geen keuze tussen rood of blauw, nee we zien ze juist hand in hand gaan. Studentflex en High Potential Academy groeien, ook tijdens deze tweede golf en kijkend naar 2021 zien we kansen, voor jou en voor ons.

Lees meer

Van Internationaal Model tot Freelance Sustainability Consultant

Centraal Station

Voor deze editie van de Centraal Station blog was ik op zoek naar een inspirerende vrouw met een interessant verhaal. Dit keer spreek ik met Anouk Torsing: internationaal model, ex-collega van Studentflex en Sustainability Consultant.

Lees meer

Frisse Blik Online – Tijmen Zonderwijk

Frisse Blik

Tijmen started an online platform with his brother. They sell matchworn and autographed football shirts of your favourite team! Now their expanding the legacy.

Lees meer

Frisse Blik Online – Dylan Ahern

Frisse Blik

Dylan - beter bekend als één van De Kiesmannen vertelt ons hun geheim over het maken van shows rondom ´a-sexy onderwerpen´. En, hoe kijken zij naar de toekomst? Moeten alle shows nu digitaal?

Lees meer

Frisse Blik Online – Eelco Straathof

Frisse Blik

Eelco zou begin augustus de 7e editie van Blijdorp organiseren. Een festival met 15000 man is alleen niet mogelijk in 2020. Hoe gaat het team van Blijdorp hier mee om en welke andere initiatieven en kansen komen juist nu bovendrijven?

Lees meer