fbpx

Ontdek hoe flexibel talent je bedrijf verder kan helpen.

Studentflex houdt contact met je.

Met inspirerende events voor opdrachtgevers of flexkrachten, door te bloggen en artikelen te delen.

Durf te twijfelen

Blog

Hoe comfortabel voel jij je om op jouw werk twijfels te bespreken over jouw functie en jouw toekomst binnen de organisatie? Deze vraag stellen we veel aan onze gesprekspartners.

Lees meer

Testimonial Jana: in gesprek met marketing experts van over de hele wereld

Blog

Jana werkt als NextGen bij Adyen in partner marketing en vertelt hoe positief verrast ze was door de persoonlijke aanpak van onze accountmanager Laura, haar werkzaamheden bij Adyen, de werkomgeving en de tech industrie. Lees snel meer!

Lees meer

Testimonial Tristen: de perfecte match

Blog

Tristen vertelt over zijn ervaring met Studentflex, de match met de cultuur en werkwijze van New10 en hoe zijn baan bij New10 hem verder helpt op manieren die hij bij zijn studie mistte. Lees meer!

Lees meer

Testimonial Renske: continuïteit van verbeteringen en uitdagingen

Blog

Renske vertelt over haar ervaring met Studentflex en hoe ze bij haar baan bij ZIVVER continu wordt uitgedaagd en scherp blijft. Ook vertelt ze wat het haar heeft geleerd tot nu toe. Lees snel meer!

Lees meer

Kansen pakken in Corona-tijd

Blog

Sinds afgelopen maart worden we overspoeld met deze termen en negativitieit door de media en vakbladen van onze sector. Daarom vinden wij het tijd voor een positief tegengeluid vanuit Studentflex en High Potential Academy.

Lees meer

De positieve kant van thuiswerken

Blog

Ook in deze gekke tijd staan wij (online) klaar voor jou! Studentflex geeft jou tips & tricks om efficient thuis te kunnen werken.

Lees meer

Update over het Corona Virus

Blog

In korte tijd is duidelijk geworden dat de impact van het Coronavirus groot is. We willen je graag via deze weg op de hoogte houden van de belangrijkste informatie en adviezen rondom het werken via Studentflex ten tijde van het virus.

Lees meer

Anneloes Dimmendaal over de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever

Blog

Anneloes is vanaf begin dit jaar werkzaam bij High Potential Academy. Ik spreek haar over het vinden van een perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Lees meer

Milou Ellenbroek over de ins en outs van solliciteren

Blog

Ben jij benieuwd hoe jij ervoor zorgt dat je met kop en schouders boven de andere sollicitanten uitsteekt? Milou geeft je een kijkje in de wereld van solliciteren vanuit het oogpunt van een recruiter.

Lees meer