fbpx

Ontdek hoe flexibel talent je bedrijf verder kan helpen.

Studentflex houdt contact met je.

Met inspirerende events voor opdrachtgevers of flexkrachten, door te bloggen en artikelen te delen.

Testimonial Damian: een uitstapje naar het bedrijfsleven

Blog

Damian werkt als Contracting Officer bij ABN AMRO Asset Based Finance. Hij vertelt hoe hij binnen 1 maand via Studentflex een baan had bij ABN AMRO en meer over zijn uitstapje in het bedrijfsleven. Lees meer!

Lees meer

Testimonial Frederique: goed voorbereid op de toekomst

Blog

Frederique werkt als Grafisch Vormgever & DTP'er bij Tover. Ze vertelt over de fijne en persoonlijke gesprekken met Studentflex, haar werkzaamheden en hoe haar bijbaan heeft geresulteerd tot een contract bij Tover.

Lees meer

Flipping the Talent

Blog

Voor ons geen keuze tussen rood of blauw, nee we zien ze juist hand in hand gaan. Studentflex en High Potential Academy groeien, ook tijdens deze tweede golf en kijkend naar 2021 zien we kansen, voor jou en voor ons.

Lees meer

Testimonial Gijs: de brug tussen het bedrijf en de technologie

Blog

Gijs (22) werkt als Conversation Automation Developer bij Ciphix. Hij vertelt over de fijne contactmomenten met Studentflex, zijn functie en het vergaren van zijn kennis bij Ciphix.

Lees meer

“Wees niet die eigenwijze persoon die de randjes van de regels opzoekt”

Blog

Wees niet die eigenwijze persoon die de randjes van de regels opzoekt. Aldus Mark Rutte. Is het opzoeken van de mazen der wet, het randje van de regels, iets typisch Nederlands?

Lees meer

Versnelling van innovatie

Blog

In Nederland zien we dat de opmars van tech platforms zorgt voor een verdringing van de oude kampioenen. Welke waardevolle lessen leren we uit de snelgroeiende tech wereld en hoe houden zij collega's aan boord?

Lees meer

Testimonial Take: wilskracht en zelfvertrouwen

Blog

Take werkt als Screening Operations bij Adyen. Hij vertelt over de steun en relaxte sfeer tijdens het contact met Studentflex, zijn werk bij Adyen en zijn kijk op het werken met verschillende culturen.

Lees meer

Durf te twijfelen

Blog

Hoe comfortabel voel jij je om op jouw werk twijfels te bespreken over jouw functie en jouw toekomst binnen de organisatie? Deze vraag stellen we veel aan onze gesprekspartners.

Lees meer

Testimonial Jana: in gesprek met marketing experts van over de hele wereld

Blog

Jana werkt als NextGen bij Adyen in partner marketing en vertelt hoe positief verrast ze was door de persoonlijke aanpak van onze accountmanager Laura, haar werkzaamheden bij Adyen, de werkomgeving en de tech industrie. Lees snel meer!

Lees meer